Login

Adgang til ReThinkers Aarhus kræver et personligt brugernavn og kodeord.
Har du glemt dit kodeord - tryk her
Ny kode

Kan du ikke huske dit login til ReThinkers Aarhus så kan du indtaste følgende:

Kan du ikke huske, eller har du ikke længere adgang til den email du er oprettet med, så bedes du venligst kontakte rethinkers@visitaarhus.com

VisitAarhus har en frivilligorganisation som tilbyder opgaver i hele byen - vil du være med?

 

Her kan du melde dig som frivillig ReThinker til VisitAarhus frivilligorganisation.

Vi kalder de frivillige ReThinkers - og som ReThinker vil du få serveret en skøn og mangfoldig buffet af opgaver spredt ud over året, og det er helt op til dig at bestemme hvor meget, hvor lidt og hvornår du har lyst til at biddrage.

Du er landet i vores medlems-system Venma, og det er her vi holder styr på de mange frivillige der gerne vil bidrage aktivt til arrangementer i og omkring Aarhus.


VisitAarhus arvede frivilligprogrammet efter Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, for vi ved at byen har et hav af opgaver både i den kulturelle verden, inden for turismen, såvel som i kobling til sportsbegivenheder, konferencer, events og andre former for aktiviteter bundet til byen.


Du er altså meget velkommen til at skrive dig op, og herefter vil du ca. 1-2 gange om måneden modtage et nyhedsbrev som vi kalder ReThinker Nyt, og her kan du læse forskellige tilbud, hvor du kan være aktiv som frivillige ReThinker - det er en god idé at læse disse nyhedsbreve, for at blive aktiv som frivillig!

Vi vil også varmt anbefale dig at komme til et af vores Speed Meetings - læs mere her. Frivilligprogrammet er støttet af Aarhus Kommune, Erhvervsfremmebestyrelsen og Købmand Herman Sallings Fond. Vi holder til i et lokale på havnen, helt præcist på Balticagade 19B - vi kalder lokalet GeLinde.

Skriv dig op her: https://www.rethinkers.dk/skriv-dig-op-her/

Kom glad...