Login

Adgang til ReThinkers VisitAarhus kræver et personligt brugernavn og kodeord.
Har du glemt dit kodeord - tryk her
Ny kode

Kan du ikke huske dit login til ReThinkers VisitAarhus så kan du indtaste følgende:

Kan du ikke huske, eller har du ikke længere adgang til den email du er oprettet med, så bedes du venligst kontakte rethinker@visitaarhus.com

VisitAarhus har et frivilligprogram - vil du være med?

 

Her kan du melde dig som frivillig til VisitAarhus frivilligprogram.

Vi kalder de frivillige ReThinkers - og som ReThinker vil du få serveret en skøn og mangfoldig buffet af opgaver, og det er helt op til dig at bestemme hvor meget, hvor lidt og hvornår du har lyst til at biddrage.

Denne side er medlems-systemet Venma, og det er her vi holder styr på de mange frivillige der gerne vil bidrage aktivt til arrangementer i Aarhus.


VisitAarhus arvede frivilligprogrammet efter Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, for vi ved at byen har et hav af opgaver både i den kulturelle verden, inden for turismen, såvel som i kobling til sportsbegivenheder, konferencer, events og andre former for aktiviteter bundet til byen.


Du er altså meget velkommen til at skrive dig op, og herefter vil du ca. 1-2 gange om måneden modtage et Nyhedsbrev med forskellige tilbud hvor du kan være aktiv som frivillige ReThinker - det er en god idé at læse disse nyhedsbreve, og vi vil varmt anbefale dig at komme til et af vores Speed Meetings.

Frivilligprogramet er støttet af Herman Sallings Fond - desuden sponserer Olav de Linde vores meget fantastiske lokaler på Mindet 6D, 1. sal på havnen i Aarhus. Dette lokale kalder vi GeLinde.

Skriv dig op her: https://www.rethinkers.dk/skriv-dig-op-her/

Kom glad...