Nyhedsbrev

  ReThinker Nyhedsbreve 

   

  Vi kommunikerer primært med vores frivillige ReThinkers gennem vores ReThinker Nyhedsbrev. I dette brev, som vi sender ud pr. e-mail, kan de frivillige få oversigt over hvem, hvor, hvad og hvornår der er behov for frivillige, og hvordan man tilmelder sig. Dvs. hvert nyhedsbrev er fuld af aktiviteter, hvor frivillige kan deltage og blive aktive og engagerede.  

  De frivillige roser nyhedsbrevet højt, og de føler sig velinformerede. Nyhedsbrevet, som måske mere har karakter af et "klub-blad", er en stærk måde at kommunikere opgaver på. Vi lægger meget vægt på, at vi altid kommunikerer på en positiv måde, med et glimt i øjet og i et sprog hvor alle kan være med, og gerne med mange billeder.

  Vi kommunikerer som hovedregel ikke, at vi mangler frivillige, men twister sprogbruget, så det er engagerende og positivt. Således vil de frivillige have oplevelsen af, at de får en unik mulighed for, at være en del af noget særligt. 

  Nyhedsbrevet sendes til alle de personer, der har en profil i vores medlemssystem, Venma. Venma er i den sammenhæng et ”lukket system”, da man skal være registreret som frivillig ReThinker, for at kunne læse nyheder. Alle Nyhedsbreve bliver også delt på vores Facebookside for ReThinkers.  

  Nyhedsbrevet udkommer både på dansk og på engelsk. Vi udsender Nyhedsbreve ca. 1-2 gange om måneden, alt afhængig efter behov.

  Hvis du ønsker at få et afsnit med i et ReThinker Nyhedsbrev, så skal du kontakte personalet på GeLinde enten via telefon 27 15 97 87 eller sende en mail på rethinkers@visitaarhus.com.

  Du bedes levere følgende:

   

  1. Et kort afsnit til selve Nyhedsbrevet.
  2. Evt. et længere afsnit, som vi kan linke til her: https://www.rethinkers.dk/hvad-kan-jeg-deltage-i/aktuelle-opgaver-som-frivillig/- eller jeres egen hjemmeside. Vi tillader os at forkorte i teksten, hvis den bliver for lang!
  3. Et FLOT foto i bredformat.

   

  FAKTA

  En tilfredshedsundersøgelse i 2020 bekræfter, at de frivillige ReThinkers er glade for vores nyhedsbreve. Hele 91% har svaret meget godt eller godt til spørgsmålet om i hvilken grad ReThinker Nyhedsbrevet virker som kommunikationsform. 

  Undersøgelsen havde mange detaljerede spørgsmål, men et centralt spørgsmål var: "I hvilken grad er du tilfreds med at være frivillig ReThinker?Her har hele 89% svaret positivt.

  Som sagt, så er vores primære kommunikationsplatform nyhedsbreve. Når nyhedsbrevet lander i mailboksen hos de frivillige ReThinkers, så vil gennemsnitlig 70% af modtagerne åbne nyhedsbrevet og læse hele eller dele af nyhedsbrevet. 

   

  I 2016 udsendte vi 12 nyhedsbreve

  I 2017 udsendte vi 27 nyhedsbreve

  I 2018 udsendte vi 16 nyhedsbreve

  I 2019 udsendte vi 25 nyhedsbreve

  I 2020 udsendte vi 28 nyhedsbreve

  Der er pt. ca. 2.000-2.200 modtagere af nyhedsbrevet.