The Ocean Race

  Skriv dig op - og modtag mere information

  The Ocean Race - Verdens vildeste kapsejlads møder Aarhus i Danmarks største sejlsportsfest.

  The Ocean Race – som vi nogle gange forkorter til TOR - er verdens måske største og mest krævende sportsbegivenhed, hvor et felt bestående af nogle af klodens dygtigste sejlere i løbet af ni måneder racer jorden rundt i en etapebaseret kapsejlads.

  For første gang i historien er Aarhus og Danmark at finde på ruten rundt om planeten. Dette bliver uden sammenligning den største event i Aarhus i 2023.

   

  Vil du være med?

  Vil du være med som frivillig ReThinker når de enorme IMOCA og VO65 både lægger til i Aarhus fra 29. maj til 8. juni 2023? Så læs nedenfor.

  Vi forventer omkring 400.000 gæster over 11 dages folkefest på området omkring Dokk1, Havnepladsen, Pier 2 og 3.

  Op til og under The Ocean Race Stopover Aarhus 2023 vil der være en masse spændende opgaver for frivillige, hvor du som frivillig både får ny viden, møder en masse - både kendte og nye - mennesker og du bliver en del af en imponerende international event i fantastiske rammer.

  Det er frivillignetværket ReThinkers som har opgaven med at involvere og rekruttere og koordinere alle de frivillige omkring The Ocean Race – i et tæt samarbejde med Aarhus Event. På præcist samme måde som under The Tall Ships Race i sommeren 2019.

  For at være frivillig til The Ocean Race skal du være skrevet op i Venma – det medlemssystem som frivillignetværket ReThinkers benytter. Det er herfra at vi holder styr på alle frivillige, og dermed sikre at du får den nødvendige information.

   

  Skriv dig op!

  Skriv dig op allerede nu, så modtager du information så snart vi har nyt om hvilke konkrete frivilligopgaver du kan tilmelde dig. Du kan tilmelde dig HER

  Beskrivelse af opgaven som Teamleder til Ocean Race