Instruktører til vandgymnastik for seniorer

  Instruktører til vandgymnastik for seniorer

  Har du lyst til at hjælpe en flok glade pensionister med at få pulsen op og et smil på læben ved at lave vandgymnastik? Så bliv en del af vores frivillige korps af instruktører. Du får motion, undervisererfaring og gør en god gerning!

  I Folkesundhed Aarhus, som er en del af Aarhus Kommune, har vi indsatsen seniorsvømning, som varetages af frivillige instruktører. Læs mere om indsatsen her

  Her har vi pt. 20 vandgymnastikhold med forventningsfyldte pensionister fordelt på svømmehallerne i Lyseng, Spanien, Gellerup, Tovshøj og Svømmestadion. Holdene ligger primært om formiddagen (mandage til fredage). 

   

   Som frivillig får du:

  • Mulighed for at gøre en positiv forskel for en stor gruppe pensionister i forhold til deres sundhed og trivsel. 
  • Mulighed for selv at komme i god form.
  • Mulighed for langsom oplæring i, hvordan man underviser i vandgymnastik for seniorer under kyndig vejledning af en fysioterapeut. Du har mulighed for at deltage på holdene, indtil du er klar til selv at overtage undervisningen. 
  • Mulighed for gratis at tage livredderbevis, hvis du ønsker det (det er ikke et krav!)
  • Mulighed for at deltage i fælles temadage samt sommer- og juleafslutninger for det frivillige instruktørkorps.
  • Mulighed for at få en udtalelse i forhold til din frivillige indsats, hvis du ønsker det fx til brug på CV. 

   

  Vi søger frivillige, der: 

  • Har tid, lyst og mod på at varetage undervisning i vandgymnastik på frivillig basis 1 x ugl. i ca. 1 time (har man tid, lyst og mod på mere vil det blot være et yderligere plus). Det er godt, men intet krav, at man har erfaring med enten undervisning og/eller træning i gymnastik og/eller vand.
  • Er glade og positive i mødet med deltagerne på holdene samt er pålidelige.

  Der er pt. 18 instruktører. Vi søger nu endnu flere, da vi fremover vil besætte hvert hold med 2 instruktører, der kan sparre med hinanden, afløse hinanden og nyde hinandens træning.

   

  Ring straks, mens du har gejsten! Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Andrea, Seniorsvømning, 41 85 51 29, anmg@aarhus.dk