Åben havn

  åben havn

   

  KORT OM EVENTET

  Åben havn blev første gang afviklet i 2009, hvor det var en stor succes. Efter et par års pause grundet pandemien vender åben havn nu tilbage. I år bliver der derfor skruet op for ambitionerne og givet ekstra gas med en sjov og ikke mindst lærerig dag for både børn og voksne. Åben havn afholdes lørdag den. 27 august 2022 fra kl. 11-15 på Krydstogtpladsen overfor Dokk1, og i år bliver det også med et åben havn-løb for op mod 3.000 deltagere. Til åben havn inviteres byens borgere indenfor, så de kan komme helt tæt på Danmarks største erhvervshavn og møde en række af de virksomheder, der har deres daglige gang på havnen. Alle aktiviteterne på eventpladsen er gratis (med undtagelse af åben havn-løbet). Til sådan et event er der brug for rigtig mange friske frivillige, så vi håber, at I allerede nu vil sætte et stort kryds i kalenderen. Der er brug for frivillige i tidsrummet kl. 08.00-17.00.

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG TIL NETOP ÅBEN HAVN?

  1. Du bliver en del af en unik oplevelse, hvor gæster fra Aarhus og omegn får mulighed for at komme usædvanlig tæt på havnen.

  2. Der er et hav af muligheder for frivilligopgaver!

  3. Der er morgenmad, frokost og drikkevarer til alle frivillige på dagen.

  4. Alle frivillige til åben havn får en tur med slæbebåden Jakob en valgfri dag i festugen.

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG? Så udfylder du den vedhæftede blanket, afleverer den til Janne/Marianne eller tager den med hjem og sender den til Marianne på mami@portofaarhus.dk

   

  Du kan læse mere om de forskellige opgaver ved at trykke her