Oplæsning af Hobbitten

  Oplæsning af Hobbitten

   

  Vi håber, at du har lyst til at deltage i de kommende - og morsomme - oplæsningsaftener på Gelinde i 2022. Hobbitten er en fantastisk fortælling, og det er dejligt at blive bekendt med hele historien, hvis man senere på året skal på Moesgaard og se forestillingen eller deltage som frivillig.

   

  Vi håber på at få et lige så dejligt sted at læse op, som vi havde i 2017. Der bliver plads til maks. 20 personer pr. gang eksklusive undertegnede og tilmelding skal ske via NemTilmeld, som du kan tilmelde dig HER.

   

  Vi inviterer oplæsere ligesom sidste gang via Speedmeeting, og oplæsningerne vil foregå hver onsdag aften kl. 19-21. De tilmeldte oplæsere bliver indkaldt til et informationsmøde, inden det hele løber af stablen. Her vil Carsten uddele kapitler til oplæsning mellem oplæserne. Carsten og Lene møder op hver gang, da vi jo har ansvaret for projektet. VisitAarhus indkøber et eksemplar af bogen, så den altid vil være til rådighed. Det bliver den nyeste udgave 11. udgave 2020 med efterord af Rane Willerslev og oversat af Jakob Levinsen.

  Carsten starter den første gang med at fortælle om J.R.R. Tolkien som person og forfatter og om hans forhold til 1. Verdenskrig.

   

  Der bliver kaffe og the samt lidt lækkert til ganen. Vi starter onsdag d. 26.1.2022 og skulle gerne være færdig inden påske, hvor folk gerne vil ud i haven eller nyde foråret udenfor. 

   

   

  Projektet foregår i samarbejde med Aarhus Kommunes Biblioteker.


  Vi forventer, at du ved tilmelding har til hensigt at deltage i størstedelen af forløbet.

   

  Vi håber på at kunne få nogle dejlige aftner sammen.

  - Carsten Hammershøi & Lene Hammershøi