Cirkus Jul

  Cirkus Jul

   

  Årets nye juleshow

  Muskelsvindfonden, SAXO og Aarhus Teater slår teltdugen op til et helt nyt arrangement: Cirkus Jul.
  I et stort cirkustelt med plads til 2400 gæster, vil Cirkus Jul sørger for en magisk juleforestilling. Orla Frøsnapper, Næsehornet Otto, Cirkeline, Mustafa fra Mustafas kiosk og Vitello bliver alle vakt til live i manegen, i samspil med cirkusartister og skuespillere. Det storslåede show kulminerer i en rørende fortolkning af kendte julesange og dans.
  Rundt om cirkusteltet er julemagien sprudlende med metervis af julelys, juletræer og aktiviteter.

  Målet med Cirkus Jul er at opleve glæden ved at læse og genopleve de kendte figurer fra børnebøgerne som har skabt smil gennem generationer.

  Læs mere om Cirkus Jul her


  Hvem er Muskelsvindfonden?

  Muskelsvindfonden er en medlemsforening for 3.000 mennesker med muskelsvind og deres pårørende. Takket være flere tusinde frivillige og fastansatte i indsamlingsorganisationen, finansieres arbejdet primært gennem store kulturelle begivenheder som Grøn, Cirkus Summarum og Cirkus Jul.


  Hvorfor være frivillig hos Muskelsvindfonden:

  Frivillig i en god sags tjeneste! Gennem arrangementer indsamler Muskelsvindfonden penge til aktiviteter for foreningens medlemmer, samt skaber opmærksomhed om foreningens arbejde. Denne indsamling sker gennem musik, fest og forestillinger for besøgende, som skaber gode og sjove minder. I den anledning søger vi fantastiske frivillige som vil være med til at gøre en STOR forskel for Muskelsvindfondens medlemmer og give arrangementets besøgende en uforglemmelig oplevelse!

  Kort fortalt, ingen frivillige – ingen arrangementer – ingen Muskelsvindfond.

  Til Cirkus Jul, skal Muskelsvindfonden bruge seje frivillige til hjælp med opsætning af lyskæder (metervis), info/indgang, salg og aktiviteter på forpladsen.

  Bemærk: Ved tilmelding til Cirkus Jul, bliver du automatisk oprettet i Muskelsvindfondens tilmeldingssystem. Vi gør også opmærksom på, at tilmeldingssystemet anmoder om indhentning af straffe- og børneattest.


  Som Frivillig får du:

  Udover en uforglemmelig juleoplevelse og mødet med en masse glade besøgende, får du som frivillig dækket al mad og drikke på dine vagter (fire måltider pr. dag), rabat på billetter til arrangementer, dækket din transport og oplevelsen af et stærkt og sprudlende fællesskab med alle de andre fantastiske frivillige. Muskelsvindfonden sørger for termotøj til at holde varmen på vagten. Tilmelder du dig en hel uge (fem dage) som frivillig på Cirkus Jul, får du det til evigt eje. 


  Sted:

  Tangkroen, 8000 Aarhus C.

  Kontakt ved tilmelding:

  Isabella Schrøder
  Mail: issc@muskelsvindfonden.dk
  Tlf.:  51594430


  Opgaver:

  Info/Indgang:
  Ved indgangen til pladsen skal alle gæster bydes velkommen, have scannet billetter og besvaret de spørgsmål, som de måtte have.

  På denne vagt sidder man trygt og varmt, og den vigtigste opgave er at få gæsterne hurtigt ind og ud, samt give et godt førstehåndsindtryk af Cirkus Jul.

  Udover at sidde i indgangen, hjælper man til ved de andre opgaver når det er muligt.

  Salgsholdet:
  På dette hold skal der sælges æbleskiver, glögg og slush-ice (ja slush-ice selvom det er vinter - for børn er det en lækker ting hele året rundt).

  På dette hold tæller effektiv service med en masse smil og kontakt med gæsterne. Derudover forekommer der også opgaver bestående af at fylde varer op, varme æbleskiver og slå papkasser sammen. 

  Højtlæsning for børn:
  Her skal der skabes oplevelser for alle vores gæster med smil, interaktion og dialog.

  I et hyggeligt, indbydende og varmt tipitelt, skal gæsterne kunne opleve højtlæsning á 7-8 min. sessions. Formålet med højtlæsningen er at klæde gæsterne på til forestillingen og lærer figurerne bedre at kende.

  Højtlæsningen foregår ud fra et manuskript med to personer ad gangen, hvor I skiftes til at læse op eller interagere med hinanden undervejs i læsningen.
  Fra en lille scene, og evt. i nissetøj hvis det ønskes (tøjet sørger Cirkus Jul for), skal der interageres med gæsterne (børn) i form af inddragende højtlæsning.

  Den ansvarlige på Cirkus Jul pladsen vil være behjælpelig med at forberede dig til højtlæsning og ”instruere” i måden hvorpå det kan gøres.
  Denne opgave er for dig som har en lille indre skuespiller gemt, der elsker at lege og underholde, samt interagere med børn.  
  Obs: manuskriptet er på dansk. 

  Udover højtlæsning, skal der i den sidste halve time før forestillingen hjælpes med at få gæsterne ind i teltet, lave popcorn eller hvad der ellers er brug for. 

  Nedpakningsholdet:

  Som ordet antyder, så skal der på denne vagt hjælpes med at pakke forpladsen sammen.

  Alt efter hvad man kan være behjælpelig med, så spænder opgaver fra nedtagning af lyskæder, pakke i kasser, stable i container mm. Alt hvad vi har stillet op, skal vi have pakket sammen og sendt tilbage til vores lager. Hele nedpakningen bliver styret af rutinerede og garvede pladsmænd, som vil være behjælpelig med at finde den helt rette opgave til dig.

  Og selvom forestillingen er slut, julehygger vi selvfølgelig videre med højt humør og fantastisk stemning!

  Opsætningsholdet:

  I en lykkerus over de første vellykket afviklingsuger i Ballerup, skal der klargøres til Aarhus. Pladsmænd med overblik og rutine vil uddelegere de opsætningsopgaver som passer lige til dig. Opgaverne vil primært være ophæng af metervis af lyskæder og hvad der ellers er brug for hjælp til.
  Humøret vil være højt og fyldt med spænding. Vær med til at opsætte årets hyggeligste julearrangement!