Vil du være med som krydstogtvært 2022?

  Vil du være med som krydstogt velkomstvært i 2022? 

   

  Vil du være med til at give byens krydstogtgæster en fantastisk velkomst i byen?

  De seneste år har vi haft stor succes med at byde krydstogtturister velkommen i Aarhus. Værtskab er en essentiel og vigtig opgave, og når de tilrejsende turister møder venlige, hjælpsomme og imødekommende frivillige på havnen i Aarhus, så giver dette en hel unik og fantastisk personlig velkomst til byen - og så er det tilmed en utrolig sjov og berigende opgave!

  Krydstogtsæsonen 2022 er allerede rigtig godt i gang og vi har allerede budt velkommen til mange krydstogtskibe i denne sæson, men bare rolig, du kan stadig nå at være med som velkomstvært. 

   

  Sådan bliver du velkomstvært:

  Du skal være oprettet i vores medlemssystem Venma: HER - for at modtage vores ReThinker Nyhedsbreve.

  Når du er oprettet bedes du sende en mail til rethinkers@visitaarhus.com om at du ønsker at blive velkomstvært.

  Du er dog også altid velkommen til at skrive til rethinkers@visitaarhus.com eller ringe på telefon tlf. 27 15 97 87, hvis du gerne vil skrives op til denne opgave.

  Du tilmelder dig selv de datoer du ønsker at deltage - og du bestemmer også selv hvor mange vagter du ønsker at tage. En vagt starter som hovedregel 5 timer og tidspunktet varierer fra anløb til anløb - og det er både hverdage og weekender at skibe anløber Aarhus!

  Bemærk at sæsonen løber frem til 10. december.

    

  Godt at vide

  Det er en klar fordel at kunne tale engelsk eller tysk for at være krydstogtvært, men ikke et krav // du skal endvidere kunne lide at tale med de tilrejsende gæster // vagterne varierer i tidspunkt // en frivillig teamleder styrer "slaget" til hvert anløb, og det er denne teamleder som er din kontaktperson i forhold til det konkrete anløb.

   

  Håndbog for velkomstværter - her kan du læse lidt mere om rollen som velkomstvært