Testere til outdoor-ture

  Vil du hjælpe os med at teste vores nye outdoor-oplevelser? 

   

  Vores gode kollegaer i VisitAarhus har, sammen med Vagabond Tours, udviklet 3 fantastiske outdoor-ture i regionen. Nu mangler de bare den sidste finpudsning. Da vi ved at I er eksperter i, hvad de mange besøgende i regionen efterspørger, håber vi at finde 3 grupper, som har tid og lyst til at prøve turene af og herefter komme med feedback. Endda sammen med jeres familie eller en god ven. Det er en fordel, hvis I ikke er for kendte i området, så jeres nysgerrighed på at udforske er stor. 


  Nedenfor kan du læse mere om de tre ture. De to cykelture henvender sig til familier med børn og vandreturen er for voksne.
   


  Bliver du udvalgt til at blive tester på en af turene, får du både forplejning og evt. ophold betalt under hele turen. På cykelturene vil der være cykler til jeres rådighed, hvis I ikke har mulighed for at medbringe jeres egne. I skal selv sørge for at komme til afgangsdestinationen, hvor I også slutter. 


  Vi forventer, at du undervejs på turen er opmærksom på, om rutebeskrivelserne er nemme at følge og forstå. Du må også gerne komme med anbefalinger, hvis I møder noget på turen, som ikke er i beskrivelsen. Derudover skal du medvirke i et interview, som foregår online eller telefonisk, i den efterfølgende uge. Interviewet tager ca. 15-30 minutter.
   


  For at komme i betragtning til at blive turtester, skal du skrive en lille kortfattet ”ansøgning” om din motivation for at blive outdoor-tester. Du skal blot udfylde et lille ansøgningsskema, som du finder her.
   


  Deadline for dette lille skriv er søndag d. 5. september kl. 18.00. 


  De udvalgte får besked senest tirsdag d. 7. september og får herefter nærmere information om turens praktikaliteter.
   

   

  Turbeskrivelser  


  Cykeltur på Danmarks smukke næse 
  Djursland (start i Rønde), lørdag d. 11. september til søndag d. 12. september 

  Søges: Familie med børn/børnebørn i alderen 8-14 år.  

  Hvad: På denne tur kommer I helt tæt på den smukke natur i Mols Bjerge. i cykler gennem Danmarks vel nok smukkeste istidslandskab. Et unikt og særpræget landskab med kratskove, overdrev, hede-bakker, høje toppe med vidt udsyn over Molslandets kyster og dybe lavninger. 

  Distance: Ca. 20 km hver dag. 

  Overnatning: Danhostel Ebeltoft 

  Forplejning: Lørdag: Frokost og aftensmad. Søndag: Morgenmad og frokost. 

   

  Over og under jorden på cykel 
  Viborg (Dollerup Bakker – Hjarbæk Fjord), lørdag d. 25. september til søndag d. 26. september. Alternativt en del af turen, som en endagstur uden overnatning. 

  Søges: Familie med børn/børnebørn i alderen 8-14 år.  

  Hvad: På denne tur cykler I både gennem hede- og moselandskab. I kommer under jorden og skal udforske Mønsted Kalkgruber, som er verdens største af sin slags. På andendagen skal I tilbage i tiden, når I passerer forbi middelalderkirker og ender i Hjarbæk, som er en gammel vikingehavn. 

  Distance: ca. 20 km hver dag. 

  Overnatning: Danhostel Stoholm 

  Forplejning: Lørdag: Frokost og aftensmad. Søndag: Morgenmad og frokost. 

    

  Sejlads, vandring til Himmelbjerget og sejlads retur 
  Silkeborg (start ved Vejlsøhus), lørdag d. 11. september ELLER søndag d. 12. september 

  Søges: 1 par (voksne)  

  HvadI skal på en rigtig hyggetur omkring Himmelbjerget. I starter ved Vejlsøhus, hvor I tager Hjejle- båden til Slåensø. Herefter vandrer I til toppen af Himmelbjerget og når I er blevet trætte af udsigten, tager I båden tilbage til Vejlsøhus.  

  Har I gode ben, kan I vandre hele turen ad Himmelbjergruten fra Vejlsøhus til Himmelbjerget, og belønne jer med en dejlig sejltur hjem. Denne tur er ca. 25 km. 

  Distance: ca. 7 km 

  Forplejning: Frokost (madpakke) 

   

  Ansøg om at blive tester her.