Cateringopgaver til Spotfestival

     

    Spot Festival er en århusiansk musikfestival for nye artister, bands og musikalsk samarbejde.

    Kunstnerne spænder vidt lige fra klassisk, visesang, singer/songwriter, pop, rap, Hiphop, rock, Heavy metal, punk og alt ind imellem. Spot fejrede i 2019 25 års jubilæum, og har altid haft samme formål, men rammerne skifter, i år foregår Festivalen i Musikhuset, Amfiscenen, Officerpladsen, Ridehuset og Musikhushaven.

     

    Opgaven for frivillige

    Cateringen bespiser alle kunstnere, teknikere og frivillige, filosofien er ærlig, god hjemmelavet mad, med masser smag. De seneste års fokus på vegansk mad er ikke gået os forbi, så vi laver alle salater, grøntsager etc. vegansk, og kød bliver tilbehør. Dette koncept er blevet taget utroligt godt imod.
    Cateringen foregår i Musikkonservatoriets køkken og kantine ( i bygningen bagved Musikhuset ).

    Festivallen søger frivillige til afvikling af Catering under Spot Festival, dette indbefatter diverse køkken arbejde, såsom madlavning, opvask, rydning af borde, pasning af Buffet og alle andre småopgaver i forbindelse med et køkken. Erfaring er ikke nødvendig, du får kyndig vejledning. Vi gør opmærksom på at der ikke er nogen siddende opgaver i Cateringen. Der er selvfølgelig pauser, forplejning, arbejdst-shirt ( handsker etc. ) og man får selvfølgelig armbånd så har har mulighed for at tjekke Festivalen ud.

     

    Datoer og jobbeskrivelse;

    Tirsdag d. 14. sept. 14.00 - 23.00 ( senest ) Udstyr skal pakkes ud og rengøres ( kommer direkte fra lager), varelevering skal pakkes ud og organiseres, nogle få madprojekter skal sættes igang.

    Onsdag d. 15. sept. 9.00 - 17.00 Produktion af Hummus, Tzatziki, Falafel, Linsefrikadeller, salater, dressinger etc
    15.00 - 23.00 se dagshold

    Torsdag d. 16. sept. 8.00 - 17.00 Afvikling, lave smørrebrød, kantinedrift
    15.00 - 23.00 Afvikling, forberedelse af aftensmad, kantinedrift

    Fredag d. 17. sept. 8.00 - 17.00 Afvikling, lave smørrebrød, kantinedrift
    15.00 - 23.00 Afvikling, forberedelse af aftensmad, kantinedrift

    Lørdag d. 18. sept. 10.00 - 16-17.00 Opryning, servere frokost, rengøring af køkken

    Al mad er lavet Coronavenligt, kan være Take away.
    Alle sluttidspunkter er det seneste en vagt kan slutte

    Spot Festival håber at se mange af jer til nogle fantastiske dage, hvor god mad, godt humør, fællesskab er de vigtigste ingredienser til en dejlig Festival.

     

    Tilmelding

    Mit navn er Øivind Høstmark, Cateringchef
    50 36 86 06
    oeivind@rmf.dk

    I er meget velkomne til at skrive eller ringe hvis der spørgsmål.
    Er der nogen hvor tidspunkterne på vagterne kommer på tværs, så kan vi være fleksible, spørg endelig.