Reparations.Konsortiet

  Reparations.Konsortiet - Repair café 

  KORT OM PROJEKTET 

  Reparations.Konsortiet er en repair café i hjertet af Århus. Her mødes vi hver onsdag mellem 12-20 og ”går til reparation” sammen. Vi har et stort værksted på 90 m² fyldt med værktøj og gode mennesker. I løbet af en alm. onsdag kommer der mange mennesker forbi, som gerne vil lære at reparere de ting, som de har med. Det kan være alt fra tøj og møbler til cykler og elektronik. Man behøver ikke at være ekspert for at hjælpe med at reparere, så længe man har mod på og lyst til at blive klogere sammen. 

   

  VIGTIGE DATOER 

  Hver onsdag fra kl. 12-20. 

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT? 

  Hvis du synes, det er sjovt at få ting til at virke igen og trives med at møde en masse mennesker, så er Reparations.Konsortiet lige et sted for dig. Man kan hurtigt lære en masse nye færdigheder, da vores frivillige elsker at dele ud af deres erfaring. Vores værksted har alt det værktøj og de maskiner, du kunne drømme om - og mangler vi noget, så køber vi det. 

  Da vi synes, at Reparations.Konsortiet skal være det fedeste sted at være frivillig, sørger vi selvfølgelig for aftensmad hver onsdag. Derudover vil du også blive inviteret med til både sommer- og julefrokost. 

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG? 

  Hvis du overvejer at blive frivillig i Reparations.Konsortiet, så kom endelig forbi en onsdag mellem  
  12 - 20. Her kan du mærke stemningen, få en rundvisning i værkstedet og evt. komme i gang med en skruetrækker, hvis du har mod på det.
   

  Vi søger både frivillige, der har lyst til at reparere og værter, der vil være med til at drive stedet.  
  Som vært er du med til at sikre den gode stemning samt enten at åbne el. lukke værkstedet en onsdag.
   

  Hvis du vil høre mere, kan du kigge forbi Reparations.Konsortiet.dk, skrive en mail på Reparations@konsortiet.dk eller give Andreas et kald på 28 29 78 60.​