​GrowOp!

  GrowOp! 

   

   

  KORT OM PROJEKTET 

  Den Jyske Opera præsenterer i samarbejde med Børnekulturhuset, Børneoperafestivalen GrowOp! 2021 

  Det bliver 3 dage med fuld gang i sanseapparatet, når børn og voksne møder musikken, sangen, legen, teateret og fællesskabet. Vi udfolder et program med både forestillinger, workshops, fællessang og hjerterum til socialt samvær. Der er fokus på gode oplevelser for hele familien.  

  Kom og vær med til at skabe en forrygende begivenhed pakket med god stemning og varme. Det er kultur for hele familien – det er årets Børneoperafestival i Aarhus og vi håber, at få jer med på holdet! 

  Læs mere på vores hjemmeside: www.jyske-opera.dk/growop  


  Opgaverne fordelt på 4 teams at frivillige:
   

  1. HappyHands: Praktiske hænder til hjælp med opbygning og nedtagning af festival området. Der vil være udsmykningsopgaver og andre opgaver i forbindelse med indretningen af området. DET ER IKKE OPGAVER MED TUNGE LØFT, men er du god med en pensel, en skruetrækker, ledninger eller bare hænderne skruet godt på, så er holdet her måske noget for dig. 
  2. Varm Velkomst: Koncerterne ”en tone i Livet” i Rådhus salen skal bruge folk til at tjekke billetter og hjælpe gæsterne på plads i salen. 
  3. Smilende Pladsværter & Workshopguider: En ægte værts opgave, hvor man møder festivalens gæster og hjælper dem med at skabe overblik over de mange gode tilbud på pladsen. I vil blive klædt godt på til at kunne overskue festivalens forestillinger og workshops, så I kan møde vores gæster med smil og hjælpe dem rart fra A til B 
  4. Hyggelige madhelte: Vi får brug for et mindre hold af Rethinkers til at hjælpe i caféområdet, til at sælge kaffe og kage til vores besøgende og til at nusse om både vores gæster udefra og om kunstnerne, andre Rethinkers og festivalafviklere i vores backstageområde. 

   

  VIGTIGE DATOER 

  8.-10. September: Opbygning af pladsen 

  10. September: første koncert i Rådhussalen

  11.-12. September: GrowOp! Festival på Brobjergskolen  

  12. September: oprydning af pladsen – Tak for denne gang.

  Inden festivalen gå i gang, vil vi i øvrigt indkalde til et informationsmøde for de enkelt teams. 

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT? 

  I skal være med på holdet, hvis I elsker at skabe god stemning for andre mennesker. Vi skal være værter for en fantastik målgruppe, nemlig børnene, der skal ud og opleve en masse nyt og give liv til festivalens workshops og deres fantastik umiddelbare opmærksomhed til forestillingerne. 

  Vi skal skabe en midlertidig fantastisk lille ø, midt i Aarhus fuld af god stemning og samvær.  

  Der vil være hyggeligelige stunder med kaffe og gode samtaler både mellem alle os der afvikler festivalen og med vores gæster.  

  Den bedste løn bliver børnelatter og smil – og glæden ved at være med til at skaben en lille midlertidig oase af kultur til børn. 

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG? 

  Der vil være 4 forskellige teams af frivillige og hvert team vil have en teamleder fra Rethinkers. 

  I skivende stund er disse teamleder ikke helt på plads, så vil du være frivillig på GrowOp! Så skrive til frivilligkoordinator Inga Rømer, ifr@jyske-opera.dk, så bliver I hjulpet videre derfra ud på holdene.