Classic Race Aarhus

  Classic Race Aarhus 

   

  KORT OM PROJEKTET

  Classic Race Aarhus er en af de største racefestivals i Norden med mange forskelligartede aktiviteter som f.eks. klassiske biludstillinger, lancering af nye highend brands i bilindustrien, et væld af børneaktiviteter, musik, boder, VIP firmatelte og naturligvis racerløb med professionelle danske motorsportsklasser. Med omkring 40.000 tilskuere og 1.000 engagerede frivillige er eventet et af de største arrangementer i Aarhus. Classic Race Aarhus er også en velgørende fond, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

   

  VIGTIGE DATOER

  Der vil være frivilligopgaver mellem den 6.- 20. september dog hovedsageligt i eventweekenden den 17.-19. september.

  Arbejdstiderne varierer afhængig af, hvilken gruppe man er i. Dog er en vagt som oftest på ca. 6 timer. Vi ser gerne man kan arbejde min. 2 vagter á 6-8 timer, og man er selvfølgelig altid velkommen til at tage flere vagter/timer end det. Arbejdstiderne kan både ligge morgen/formiddag/eftermiddag og aften – men er delt op, så de passer ind i gruppens arbejde.

  Kick Off 5. september (briefing for Crew der har sagt ja til en opgave ved Classic Race Aarhus)

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  I Classic Race Aarhus sætter vi sammenhold og fællesskab rigtig højt, og det er også det vi ser rundt om i vores frivilligorganisation. Der er et fantastisk samarbejde og sammenhold både på tværs af grupper og internt i grupperne. Det er desuden en fantastisk mulighed for at være med til at bygge et så stort arrangement op og være med til at få alle delene til at gå op i en højere enhed. Desuden holder vi et antal hygge-arrangementer for vores frivillige i løbet af året – sådan at vores frivillige har mulighed for at møde hinanden og kan nå at skabe et venskabeligt bånd inden det hele går løs. 

  Som frivillig ved Classic Race Aarhus er man desuden med til at støtte et godt formål – nemlig Børns Trafiksikkerhed, som overskuddet fra arrangementet går til.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Du går ind på vores hjemmeside www.craa.dk og klikker på ”Bliv frivillig” og herefter på ”Vi søger frivillige” og der kan du læse mere om de grupper der mangler frivillige og tilmelde dig direkte. Her kan du også læse praktisk info og om fordele og forventninger.

  Ellers hvis du gerne vil høre mere om grupperne eller har spørgsmål, kan du skrive til frivillig@craa.dk.