Aarhus Kulturdag Lørdag D. 26 september

  INVITATION TIL AARHUS KULTURDAG 2020 – LØRDAG D. 26. SEPTEMBER

   

  Borgerservice og Studenterhus Aarhus søger frivillige til arrangementet: Aarhus Kulturdag 2020. Måske er det noget for dig?

  Under 200 tilflyttere møder op på Dokk1 og vil blive sendt ud i små grupper på max 20 personer til 10 forskellige kulturhuse i Aarhus. Formålet er at give dem en god start i byen, hvor de møder andre mennesker og får smag for byens rige kulturliv.

  Vi følger Sundhedsmyndighedernes anvisninger. Derfor vil deltagerne møde op på Dokk1 i 3 forskellige tidsrum, så vi undgår større samlinger af mennesker. Deltagerne vil desuden blive anvist til deres egen gruppe med det samme.

  Vi fordeler de frivillige ud på holdene, som starter henholdsvis kl. 13, 14 og 15.  Når vi har fået tilmeldinger fra frivillige, fordeler vi jer, og du få besked om, hvornår på dagen du skal møde ind, og hvor din gruppe skal hen.

  Du kommer kun til at være sammen med de øvrige frivillige og din egen gruppe i løbet af dagen.

  Som frivillig ved Aarhus Kulturdag giver du aarhusianere mulighed for at lære deres nye hjemby at kende. Du kan altså komme til at møde nye mennesker og blive repræsentant for Aarhus for en dag. Herudover får du gratis kaffe og croissant, en kulturkammerat T-shirt og en indgang til en spændende kulturaktivitet i Aarhus.

  OPGAVER

  Dine opgaver på kulturdagen er at være vært for den gruppe, du får tildelt og: Snakke med deltagerne, følge deltagerne ud til kulturaktiviteten, guide dem gennem byen og deltage i selve aktiviteten. Du skal regne med at sætte 3-4 timer af afhængig af den kulturdestination, du kommer på.

  Der kommer en del internationale, så du kan godt regne med at få brug for dine engelske gloser. 😊

  Hvis du har særligt kendskab til en specifik kulturdestination her i Aarhus (fx Den Gamle By, Aros, Stenomuseet, naturhistoriskmuseet eller besættelsesmuseet), så skriv det gerne til os.   

  På alle ture undtagen til Den Gamle By vil der være professionel guide på, når gruppen ankommer til kulturinstitutionen.  Derudover har vi udvalgt kulturdestinationer som grupperne kan gå til, så vi undgår, at I sidder for tæt i offentlig transport.

  Tilmelding til:  

  Kontaktperson:
  Marcus Juhl | Udviklingsmedarbejder
  Mail: marju@aarhus.dk
  Tel.: 41859685