Internet Week Denmark 2020

  Internet Week Denmark 2020

   

  KORT OM PROJEKTET

  Internet Week Denmark (herefter IWDK) er en seks dages festival, der finder sted hvert år i og omkring Aarhus. Festivalen er Danmarks mest unikke og involverende festival. IWDK fejrer og debatterer internettets succes og teknologiens betydning for innovation, vækst og almindelige menneskers hverdag. Festivalen blev i 2019 afholdt for 6. gang med over 10.000 deltagere og +140 events. Den er baseret på crowdsourcede samt kuraterede arrangementer. Det betyder, at virksomheder, uddannelsesinstitutioner, netværk og individer også bidrager ved at være værter for arrangementer i løbet af festivalen. I år finder festivalen sted fra d. 12.-17. maj 2020 med temaet Trust & Tech - Today & Tomorrow.
  IWDK kunne ikke finde sted uden et team af gode frivillige - derfor håber vi, at du har lyst til at være med.

   

  VIGTIGE DATOER

  1. marts 2020: Deadline for tilmelding til workshop
  2. april 2020: Frivilligworkshop hos GeLinde

  (11.)12.-17. maj 2020: IWDK festivalen

  1. juni 2020: Frivilligmiddag

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Du får den unikke mulighed for at være med bag kulissen og bringe IWDK til live. Som frivillig hos IWDK vil du enten få en værtsrolle eller tekniskrolle - det er helt op til dig. Du får som frivillig mulighed for at deltage i vores frivilligworkshop inden selve festivalen, møde nye bekendtskaber samt mulighed for at vælge de dage som passer dig bedst at være frivillig. Under festivalen vil vi sørge for et måltid pr. shift (á 5 timer), et frivillig rum, en t-shirt og mulighed for at høre spændende oplæg. Efter IWDK afholder vi en hyggelig frivilligmiddag som tak for dit frivillige arbejde og engagement til festivalen.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Ønsker du at være frivillig til IWDK20, skal du blot udfylde formularen, som du finder på:  iwdk.dk/volunteer/. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Malene Vedersø på: malene@internetweekdenmark.com