Stafet for Livet

  Stafet For Livet

  /Kræftens Bekæmpelse 

   

  Et døgn der bevæger

  Stafet For Livet er et døgn, der giver håb og støtte til alle der er berørt af kræft. Vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. 

  Det er et bevægende døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning, oplysning og en rørende lysceremoni hvor vi viser vores opbakning til dem der er ramt og dem vi har mistet. Vi står sammen i et stærkt og nærværende fællesskab, fejrer livet og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

  Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, et døgn af en kræftpatient liv – kræften sover aldrig.

   

  VIGTIGE DATOER

  Infomøde d. 28. januar, kl. 18.30 i Hejmdal, Peter Sabroes Gade 1, 8000 Aarhus

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Fordi du bliver en del af et stærkt fællesskab, et landsdækkende netværk og du har muligheden for at få erfaring med projektarbejde inden for netop det område du synes er mest spændende – samtidig med at DU GØR EN FORSKEL for kræftramte og deres pårørende.

  Områder som eksempelvis Underholdning, PR, Viden om sundhed og kræft, fundraising og sponsorarbejde, rekruttering, økonomistyring, planlægning af rørende lysceremoni eller forkælelse af Fighterne (nuværende eller tidligere kræftpatienter). Se mere på https://www.stafetforlivet.dk/vaer-med/om-at-vaere-frivillig/ eller søg på Facebook: ”Stafet For Livet Aarhus”

  Du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge. Det afhænger helt af, hvilke opgaver du melder dig til, og hvor meget tid du har.

  Vi har både brug for frivillige, der har lyst til at være medskaber på stafetten i Aarhus og frivillige, der kan hjælpe, når stafetterne afholdes.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Kontakt projektkonsulent Thomas Gajhede tgaj@cancer.dk/ 52144155