Nye Venner - forening for besøgsvenner

  Nye Venner

  KORT OM PROJEKTET

  Foreningen Nye Venner søger frivillige, som har lyst og overskud til at gøre en forskel i et

  andet menneskes liv. Du skal kunne bruge min. 1 time én gang eller hver 14. dag sammen med vedkommende. Det drejer sig om mennesker mellem 18 og 80 år, som bor i egen lejlighed eller måske i bofællesskab. De er velfungerende, men kan have svært ved at holde sociale kontakter vedlige.
  Besøgene kan foregå hjemme hos vedkommende eller ude i byen. I bestemmer selv, hvad tiden sammen skal bruges til, men det kan være en snak over en kop kaffe, en tur på Aros,

  på café, i biografen eller måske en tur langs vandet. Foreningen har en koordinator, som sørger for et godt match mellem dig og vedkommende, du gerne vil ses med.

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Du får her mulighed for, via et samvær hver 14. dag, at blive den kontakt for den psykisk

  sårbare, som kan gøre at vedkommende slipper ud af sin ensomhed. Du vil opleve, at du med et forholdsvis lille tidsforbrug, kan komme til at gøre en kæmpe forskel. Det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse.
  Der er sparring v. psykolog 6 gange om året sammen med andre frivillige, hvor vi

  arbejder med relationer. Der er flere gange om året mulighed for socialt samvær med andre

  frivillige.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Du kontakter koordinator ergoterapeut Gitte Troelsen på mobil 22 81 68 35 eller på mail: gitte.troelsen@gmail.com .
  Vi tager herefter en uddybende snak, og du kan blive tilmeldt det obligatoriske introduktionskursus. Du kan også gå ind på vores hjemmeside: www.nye-venner.dk , hvor du kan læse mere om aktiviteten, og vi er på facebook: Nye Venner Aarhus