AGF Serviceforening

  AGF Serviceforening

   

  Frivillig i forbindelse med hjemmekampe i Ceres Park

   

  KORT OM PROJEKTET

  AGF er en af landets ældste fodboldklubber og den klub, der har spillet flest sæsoner i landets bedste fodboldrække. Det er en klub, som er dybt forankret i Aarhus, og som ønsker at være hele byens samlingspunkt.

  Vi har hjemmebane i Ceres Park – for enden af den smukke Stadion Allé. 16-18 gange årligt åbner vi dørene op og byder alle velkommen til en forhåbentlig god og spændende omgang fodbold. Men for at vi kan afvikle kampene med den kvalitet og på den måde, som vi ønsker, har vi brug for mange gode frivillige hænder. Vi har i dag en bred vifte af forskellige teams, der varetager en lang række spændende og vigtige opgaver for os – lige fra billettering og salg af kampprogrammer til den tekniske afvikling og opsætning af skilte. Ja, vi kunne ikke klare det så godt uden frivillige. Faktisk har vi til hver eneste hjemmekamp på Ceres Park mere end 100 frivillige i gang med at hjælpe os.

   

  VIGTIGE DATOER

  Desværre kender vi ikke alle datoerne endnu. Faktisk er det eneste, vi ved med sikkerhed lige nu, hvornår vi skal spille de tre næste hjemmekampe;

  • februar 2020
  • marts 2020

   

  Vi starter altid året med en kamp midt i februar måned. Når vi kommer til maj, er der sommerpause, og så starter det hele igen midt i juli. Den sidste kamp på året spilles i slutningen af november/starten af december.

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Vi vil gerne gøre det til en god og sjov oplevelse at blive en del af de frivillige teams i og omkring AGF. Derfor har vi stor fokus på at dyrke fællesskabet og på at skabe sjove og anderledes oplevelser sammen. Ud over sammenholdet til kampene er der også julefrokoster, udebaneture og andre sociale arrangementer.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Hvis du vil være frivillig, og hjælpe med kampafviklingen på Ceres Park, skal du blot tage kontakt til Jesper Andresen, som er leder af vores serviceforening. Du kan træffe Jesper på telefon: 60 86 94 95 eller på mail: tijes.andresen@gmail.com