ReThink Repair Cafe

  ReThinker Repair Café er midlertidigt lukket pga. coronasituationen. 

  Når myndighederne igen tillader åbning, så åbner dørene til GeLinde op for at fikse nyt og gammelt igen. 

  Velkommen til ReThink Repair i Århus

   

  Hvad

  ReThink Repair er en del af Repair Café Danmark., som kom til Danmark i 2013, og består af mere end 30 caféer rundt om i hele landet. Repair Café Danmark er allerede i gang med at hjælpe danskere væk fra smid-ud-og-køb-nyt kulturen. Formålet er bl.a. at skabe fællesskab på tværs af sociale, kulturelle, politiske og religiøse forskelle samt ikke mindst at redde klimaet.  Det gør vi ved at bidrage til reducering af affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling.

   

  Rethink Repair er et frivilligt projekt, der ønsker at gøre op med ”smid-ud-kulturen” ved at give mulighed for at fixe og reparere defekte ting. Ting som ellers ville ende på lossepladsen eller i skraldespanden. Konceptet går ud på at forlænge eller give nyt liv til de defekte ting, så vi undgår at tingene bliver til skrald, og skabe fokus på bæredygtighed og genbrug.

   

  Hvem

  Vi består af flok engagerede frivillige, der hver især har forskellige erfaringer i forhold til at fixe diverse elektroniske apparater, cykler, møbler, tøj, tekstiler og meget andet. Vi ønsker at hjælpe dig med at give dine gamle ting et nyt liv.

   

  Kontakt

  Ønsker du at være en del af ReThink Repair, er du meget velkommen til at kontakte os,

  Facebookside:      ReThink Repair

  eller på mail:        rethinkrepair20@gmail.com

   

  Hvor

  ReThink Repair holder til på Gelinde

  Mindet 6D, 1.sal

  8000 Århus C

   

  Hvornår

  Som udgangspunkt holder vi åbent den sidste søndag i måneden fra kl. 13.00 - 16.00. Der står vi klar til at guide og hjælpe dig med at reparere dine ødelagte ting, Så kig forbi GeLinde på havnen tæt på DOKK1.

  Hold øje med vores Facebookside og se hvad vi ellers finder på.

   

  Vi glæder os til at hilse på dig. 😊