Classic Race Aarhus

   

  KORT OM PROJEKTET

  Classic Race Aarhus er en af de største racefestivals i Norden med mange forskelligartede aktiviteter som f.eks. klassiske biludstillinger, lancering af nye highend brands i bilindustrien, et væld af børneaktiviteter, musik, boder, VIP firmatelte og naturligvis racerløb med professionelle danske motorsportsklasser. Med omkring 40.000 tilskuere og 1.000 engagerede frivillige er eventet et af de største arrangementer i Aarhus. Classic Race Aarhus er også en velgørende fond, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

   

  VIGTIGE DATOER

  Der vil være frivilligopgaver mellem den 12.-17. maj dog hovedsageligt i eventweekenden den 15.-17. maj.

  Arbejdstiderne varierer afhængig af, hvilken gruppe man er i. Dog er en vagt som oftest på ca. 6 timer. Vi ser gerne man kan arbejde min. 2 vagter á 6-8 timer, og man er selvfølgelig altid velkommen til t tage mere. Arbejdstiderne kan både ligge morgen/formiddag/eftermiddag og aften – men er delt op, så de passer ind i gruppens arbejde.

  Kick Off (briefing af frivillige) sidst i april (endnu ikke dato herfor)

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  I Classic Race Aarhus sætter vi sammenhold og fællesskab rigtig højt, og det er også det vi ser rundt om i vores frivilligorganisation. Der er et fantastisk samarbejde og sammenhold både på tværs af grupper og i samme gruppe. Det er desuden en fantastisk mulighed for at være med til at bygge et så stort arrangement op og være med til at få alle delene til at gå op i en højere enhed. Desuden holder vi et antal hygge-arrangementer for vores frivillige i løbet af året – sådan at vores frivillige har muligheden for at møde hinanden og kan nå at skabe et venskabeligt bånd inden det hele går løs. 

  Som frivillig ved Classic Race Aarhus er man desuden en del af at støtte et godt formål – nemlig Børns Trafiksikkerhed, som overskuddet fra arrangementet går til.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Du skriver til melanie@craa.dk at du gerne vil tilmeldes som frivillig ellers tilmelder du dig til at komme til vores Infomøde for nye frivillige den 19. november kl. 19.00 på Savværket i Højbjerg – dette gøres på frivillig@craa.dk Til mødet er der mulighed for at høre mere om arbejdet og de forskellige grupper, inden du tilmelder dig.