Kulturkammerater

   Kulturkammerater // Culture Buddies - Borgerservice Aarhus og Studenterhus Aarhus

   

  ORGANISATION/VIRKSOMHED

  Kulturkammerater // Culture Buddies
  Borgerservice Aarhus og Studenterhus Aarhus

  Projekttitel

  Aarhus Kulturkammeratsdag

  KORT OM PROJEKTET

  ​​Som en del af projektet Kulturkammerater afholder Borgerservice og Studenterhus

  Aarhus Aarhus Kulturkammeratsdag d. 2. november 2019.  

  Kulturkammerater/Culture Buddies arrangerer en række begivenheder, hvor nye aarhusianere kan møde hinanden. Med fribilletter i hånden til fx Aros, Den Gamle By eller en AGF-kamp får deltagerne mulighed for at skabe nye relationer samtidig med, at de får et bredere kendskab til Aarhus’ rige kultur- og fritidsliv.

   2. november ønsker vi at sende over 300 deltagere ud til forskellige kulturinstitutioner på samme tid. Vi mødes på Dokk1 kl. 12 til kaffe og musik, og deltagerne inddeles i hold på max 30 personer. På hvert hold skal der være ca. 2 frivillige, der er værter for gruppen og følger dem til kulturaktiviteten ude i byen. Efter aktiviteten er der mulighed for at deltage i brætspilseftermiddag og en koncert om aftenen på Studenterhus Aarhus. Hele dagen (inkl. aktivitet og koncert) er selvfølgelig gratis for alle.

  OPGAVER KNYTTET TIL PROJEKTET 

  Din opgave på kulturdagen er at være vært for den gruppe, du får tildelt. Hold gang i den gode samtale, følg deltagerne ud til kulturaktiviteten, guide dem gennem byen, deltag i selve aktiviteten og tag efterfølgende de, der har lyst, med til brætspilscafé og koncert i Studenterhuset. ​​ 

  VIGTIGE DATOER

  10.10.2019: Informationsmøde for alle frivillige kl. 17 på Dokk1 
  02.11.2019: Aarhus Kulturkammeratsdag   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Som frivillig ved Aarhus Kulturdag giver du nye aarhusianere mulighed for at lære deres nye hjemby at kende. Du kommer til at møde en masse nye mennesker, og du bliver repræsentant for Aarhus for en dag. Herudover får du gratis morgenmad, en kulturkammerat T-shirt, en fribillet til en spændende kulturaktivitet i Aarhus og mulighed for at deltage i den hyggeligste brætspilscafé samt gratis adgang til koncert med Zar Paulo.  

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Kontakt Marcus Juhl på marju@aarhus.dk.