Bevæg dig for Livet – Senior

  Organisation/virksomhed:

  DGI, Aarhus Kommune & DIF/DAI 

  Projekt

  ”Bevæg dig for Livet – Senior” i Aarhus

   

  KORT OM PROJEKTET

  Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025.

  Det er målsætningen for den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie - en aftale, der går under navnet ’Bevæg dig for Livet’ og har som mål at sætte Danmark i bevægelse. Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI investerede tilsammen 100 millioner kroner i projektet fra 2015-2018, og fondene har udvidet med 94 millioner kroner fra 2018-2021.

  I Aarhus har projekt ”Bevæg dig for Livet – Senior” til formål at få så mange seniorer 60+ år til at være fysisk aktive - gerne i forening, men det kan også være uden for foreningsregi.

  OPGAVER KNYTTET TIL PROJEKTET

  Vi efterspørger nye frivillige, der gerne vil være med til at starte aktiviteter op. Det kan være, du har lyst til at være gåvært og arrangere gåture i dit lokalområde? Det kan være, du har lyst til at stå for indendørs curling i din boligforenings fælleshus? Det kan være, du har lyst til at være instruktør i den lokale idrætsforening – i så fald klæder vi dig godt på med en instruktøruddannelse og kobler dig med en forening i dit lokalområde.

  Det kan være, du vil stå for at brygge kaffe til seniorholdet, når de er færdige med deres badmintontræning? Det kan være, du vil være med til at kridte streger op på fodboldbanen eller slå græsset på golfbanen.

  Mulighederne er mange, og vi vil gerne i dialog med dig om, hvad DU kunne tænke dig?

  VIGTIGE DATOER

  Opstart af aktiviteter eller uddannelse af dig som instruktør skal være i 2019 – ellers er der ingen deadlines for ovenstående.

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Projekt ”Bevæg dig for Livet – Senior” i Aarhus er et af fem projekter i Danmark, der har som målsætning at få flere aktive seniorer 60+ år.

  Vi har gennem de seneste to år afprøvet en del forskellige tiltag og er fortsat på jagt efter nye muligheder for at få flere aktive seniorer. Du kan være pioner på et område, der måske ikke er afprøvet før, og du kan være med til at gøre en forskel for andre – og så bliver du selv en del af et fedt fællesskab.

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Ringer eller skriver en mail til projektleder Malene Bach på tlf. 2494 1466 eller malene.bach@dgi.dk.