GrowOp / Den Jyske Opera

  Den Jyske Opera/ GrowOP! Festival

   

  Se lille kort video om GrowOP! her

   

  KORT OM PROJEKTET

  GrowOP! 2019’s vision er sammen med publikum at sprænge rammen og forståelsen af opera som begreb. Hvor begrebet ”opera” ses i den oprindelige betydning, nemlig ”værk”. Et værk man ser, hører, føler, smager, leger med/i  - på børnenes præmisser og sammen med deres forældre og bedsteforældre.

  Som kernen i festivalen præsenteres 6-7 af de bedste danske og internationale produktioner, som alle samtidig forholder sig til begrebet opera på tværgående måder. Programmet omfatter  bl.a. ”Myriader av Världer -  en ballet crossover installation fra Kungliga Operan i Stockholm og Den Jyske Operas egen  HjerteLyd -  et oplevelsesrum for babyer

  Festivalen sætter desuden ind på at skabe et kunstnerisk eksperimentarium med særlig henvendelse og appel til familier med børn i alderen 5+.  I en hel weekend kan de i dialog med professionelle kunstnere spise, lege, råbe, hviske, fortælle, filme og danse opera på mange måder i mange forskellige installerede rum ude og inde på Brobjergskolens område. 

   

  VIGTIGE DATOER

  Onsdag d. 18 er en opstillings dag på Brobjergskolen.

  Torsdag og fredag d. 19. og 20.9 vil der hovedsageligt blive afviklet forestillinger for skoler og institutioner og festival teltet i gården vil være åbent

  I weekenden d. 21. og 22.9 er der forestillinger og eksperimentarium for familier med fuldt program på alle workshops og forestillinger og i teltet hvor der også vil være servering.

  Mandag og tirsdag d. 23. og 24.9 er der igen skoleforestillinger, men uden Eksperimentarie

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Udover at få muligheden for at se det bedste børneopera fra norden og internationalt, er der her mulighed for, at gøre en forskel for de børn og voksne der kommer til festivallen og forestillingerne. Der er selvfølgelig brug for praktisk hjælp, men der er også brug for den gode frivillige energi der kan få alle gæster, børn, deres forældre og bedsteforældre, til at føle sig velkomne of du kan være med til at give dem venligt vejledning til, hvilken eksperimentarie-aktivitet der passer til lige netop dem.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Tilmelding til arrangementet til Inge Kjærgaard – ingevisitaarhus@gmail.com – eller telefon 23 27 79 24