GasOrleans

  GasOrleans  KORT OM PROJEKTET 


  GASORLEANS er sanger og entertainer Michael Carøe og hans store nimandsorkester, der spiller Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-versioner. New Orleans er en heksekedel af smittende livsglæde og swingende musik med masser af blæs og fest, og Gasolin behøver vel ikke nærmere præsentation. GASORLEANS spillede deres to allerførste koncert i Godsbanens Rå Hal sidste år og i år gentager vi succesen og inviterer publikum med til New Orleans over Langebro sammen med GASORLEANS; oplev ”Nanna”, ”Blafferen”, ”Spillemanden”, ”Alla-Tin-Gala” og alle de andre drøne ”Derudaf” – New Orleans-style.

  OPGAVER TILKNYTTET PROJEKTET 


  Godsbanen søger frivillige der har lyst til at komme og være med til både at skabe og opleve den gode stemning til GASORLEANS. Både når vi skal gøre vores store og flotte rå hal klar til denne swingende New-Orleans-jazz-fest samt før, under og efter selve arrangementet. Det kan være opgaver som udsmykning af hallen, opstilling af bar, scene og udstyr, barservering, dørvagt, billettjek, garderobe, afrydning, oprydning mm.

  VIGTIGE DATOER 

  Koncerten finder sted LØRDAG DEN 5. OKTOBER 2019 i Godsbanens Rå Hal, Skovgaardsgade 3, Aarhus C. Dørene åbner kl. 19.00.
  Klargøring af Rå Hal finder sted i dagene op til koncerten (den 3-4. oktober) og på selve dagen. Oprydning finder sted efter koncerten om aftenen og i løbet af søndagen (den 6. oktober).
  Dine præcise mødetider aftales med Helle.

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I DETTE PROJEKT? 

  Vi inviterer alle, der har lyst til at være en del af GASORLEANS’ frivilligteam, med en tur backstage i det pulserende kulturcenter Godsbanen. Alle mand er på dæk i disse dage – hele administration trækker i arbejdstøjet og er med, hvor det sker. Og vi glæder os til at møde jer og skabe festen sammen med jer. Kom og vær med, hvis du holder af god musik, hyggelig stemning og fine fællesskaber. Vi sørger naturligvis også for forplejning under din vagt.

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG? 

  Har du lyst til at være med eller høre mere, så kontakt: Helle Nielsen, Mail: helle@godsbanen.dk, Telefon: 8940 9936
  GODSBANEN // Skovgaardsgade 3 // Aarhus C // www.godsbanen.dk