Middelalderfestival i Horsens

  Horsens Middelalderfestival

   

  KORT OM PROJEKTET

  Horsens Middelalderfestival afholdes en gang om året på FÆNGSLET i Horsens i august måned. Festivalen er velkendt, velbesøgt og vellidt i både middelalderkredse og i al almindelighed.

  På Horsens Middelalderfestival formidles middelalderen i autentiske rammer. Musik, gøgl, handel, lege og teater bliver hvert år præsenteret af ildsjæle, som brænder for at formidle deres viden om middelalderen til de besøgende. På festivalen får publikum og deltagerne lov til at bruge alle deres sanser. De får kendskab til, hvordan det så ud, føltes, lød, lugtede og smagte i middelalderen. Det er Nordeuropas største middelalderfestival med over 50.000 besøgende over 2 dage. I 2019 er det 24. gang Horsens Middelalderfestival åbner dørene for publikum.

  VIGTIGE DATOER

  Festivalen afholdes ved FÆNGSLET, og festivalområdet omfatter de ydre fængselsgårde og parkområderne uden for fængselsmuren.

   

  FÆNGSLET

  Fussingsvej 8

  8700 Horsens

   

  Åbningstider

  Fredag den 23. august kl. 9.00-13.00 (Børneåbning)

  Fredag den 23. august kl. 16.00-22.00

  Lørdag den 24. august kl. 10.00-22.00

   

  Frivillige opgaver ligger i selve festivalens åbningstider og der behøves ingen deltagelse inden. 

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Ingen middelalderfestival uden frivillige – så simpelt kan det siges.

  Frivillige hjælpere er afgørende for, at en festival som Horsens Middelalderfestival kan eksistere. Hvis du melder dig som frivillig på festivalen bliver du en utrolig vigtig del af holdet, og en del af et ret fantastisk fællesskab, der får det hele til at fungere. Dig og de andre frivillige er hvert år med til at gøre festivalen til den magiske oplevelse som mange af vores gæster roser.

  Som middelalderfrivillig er der mange forskellige muligheder for at hjælpe til både før, under og efter festivalen, så der er helt sikkert også noget for dig. Du kan fx hjælpe med at dele programmer ud, stå i infoboden, være guide for optrædende grupper eller hjælpe med mere praktiske opgaver.

  Det får du ud af at være frivillig

  • Du bliver en del af et fantastisk fællesskab.
  • Du får et helt særligt indblik bag kulisserne på en stor festival.
  • Du får selvfølgelig en flot middelalderdragt til låns henover hele weekenden.
  • Vi sørger for kost og logi under festivalen.
  • Hvis du bor uden for postnummer 8700, dækker vi dine udgifter til offentlig transport til og fra festivalen.

  Det skal du vide før du tilmelder dig

  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Som frivillig forventer vi, at du kan arbejde ca. 12 timer henover festivalperioden.
  • Al kommutation herunder tilmelding og vagtplanlægning vil ske i portalen Crewnet. Du skal oprette en ny bruger for at tilmelde dig.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Gå på http://middelalderfestival.dk/ i fanen Frivillig kan du til tilmelde dig på de forskellig opgaver. Hvis dette skulle bøvle og hvis du vil høre mere, kontakt frivilligkoordinator Elisa Vigsø på evv@horsens.dk eller projektkoordinator Sofie van Norde på asvn@horsens.dk