Ridehuset Swinger

  Vær med til Ridehuset Swinger 2019

   

  For 30. år i træk åbner Aarhus Jazz Orchestra dørene til Ridehuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Arrangementet er vokset stødt til at blive et af de største og mest attraktive events under jazzfestivalen – og du er inviteret til at være med!

   

  Ridehuset Swinger 2019 – Cuban Big Band Nights finder sted d. 17. – 20. juli i Ridehuset og på Officerspladsen i hjertet af Aarhus. Hver dag fra kl. 14.00 er der gratis koncerter med fx DR Big Band feat. Mathias Heise, Camilla Dayyani Group, Tip Toe Big Band, børnejazz og meget mere. Som noget helt nyt er der hver dag fællesspisning på Officerspladsen, som de dygtige kokke ved Masvino Vinbodega arrangerer.

   

  HVAD KAN JEG LAVE SOM FRIVILLIG?

  MADTEAM: Der er især behov for frivillige til fællesspisningen om aftenen – altså som en del af ”madteamet”. Mødetiden er 16.30-21.00 og arbejdsopgaverne spænder over:

  Modtagning af gæster (tjekke billetter og vise på plads)

  Servering af tapastallerkner

  Oprydning

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Som frivillig i Ridehuset får man mulighed for at være en vigtig del af et af sommerens helt store musik-arrangementer i Aarhus. Særligt de sidste år har der været en ekstraordinært god stemning, og sammenholdet og fællesskabet blandt de frivillige er en af grundene til, at arrangementet har fået så stor succes. Det er også derfor, mange frivillige vender tilbage år efter år – den gode atmosfære, de skønne mennesker, og det at gøre et reelt og vigtigt stykke arbejde for en – efterhånden – ret stor by-festivalplads. Frivillige kommer desuden med til et særarrangement med Aarhus Jazz Orchestra i efteråret, får mad og drikke på vagten og inviteres ind i en Facebook-gruppe (kun for frivillige), hvor der jævnligt kommer links til koncertbilletter til særlig favorabel frivillig-pris.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Hvis du vil være med som frivillig ved Ridehuset Swinger 2019, eller blot høre lidt nærmere, skal du kontakte Mathilde Smedegaard fra Aarhus Jazz Orchestra på mathilde@ajazz.dk. Så finder vi sammen ud af, hvilken af de to opgaver, du helst vil være med på. Vi glæder os til at høre fra dig!