WETPOL 2019 - Konference

  Organisation/virksomhed

  Aarhus Universitet

  Projekttitel

  WETPOL 2019 konference d. 17. – 21. juni

   

  KORT OM PROJEKTET

  WETPOL samler 250-300 forskere og praktikere fra det meste af verden, der arbejder med vådområder. Konferencens fokus er bl.a. på hvordan vådområder kan rense forurenet vand og hvordan de kan modvirke klimaforandringer. WETPOLs faglige spørgsmål knytter sig dermed til FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling. I alt afholdes hele 230 oplæg og 60 plakat præsentationer, ligesom programmet byder på tekniske ekskursioner. Aarhus Universitet ønsker at sikre et lavt CO2-aftrykt ved at gøre selve arrangementet så bæredygtig som muligt. Eksempelvis minimeres brugen af trykte materialer, vi leverer genopfyldelige vandflasker, serverer økologiske eller lokalt producerede måltider, og vi opfordrer til brug af offentlig transport.
  Læs mere om hele konferencen på www.wetpol.com

  OPGAVER KNYTTET TIL PROJEKTET

  VIP chauffør: Privat chauffør til afhentning af udenlandske keynote speakers i Aarhus/Billund lufthavn i bil.
  Vært: Værter, der imødekommer og vejleder deltagerne ved forskellige poster i løbet af konferencens anden dag, så de kan finde vej om morgenen f.eks. foran hotellet i centrum eller i Universitetsparken.
  Ekskursionsassistent: Praktisk assistance ved 8 forskellige heldagsekskursioner til vådområder, naturreservater, plantebaserede anlæg m.m. (se yderligere beskrivelser på wetpol.com). Det er tilladt at guide undervejs, besvare spørgsmål omkring Danmark og – hvis muligt – den danske natur og dyreliv. Turene starter og slutter i Aarhus C.

   

  VIGTIGE DATOER

  • 16. juni og/eller d. 17. juni – VIP chaufører. Præcise datoer og tidspunkter er endnu ukendte.
  • 18. juni (morgen) – Værter ved Comwell, WakeUp samt i og omkring Universitetsparken.
  • 20. juni – Ekskursioner, fra morgen til sen eftermiddag.

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Som frivillig ved WETPOL 2019 får du mulighed for at møde og netværke med førende forskere og praktikere inden for vådområder. Hvis du påtager dig værtsrollen, får du gratis entré hele dagen d. 18. juni på Aarhus Universitet, hvor du kan høste masser af ny viden. Som medhjælper på ekskursionerne får du muligheden for at opleve unik dansk natur, vigtige vådområder og anlæg, vejledt af eksperter. Forplejning får du selvfølgelig også ved alle tre opgaver. Slutteligt er du medvirkende til at støtte vidensdeling og forskning i emner, der er med til at udvikle en mere bæredygtig cirkulær økonomi i fremtiden.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Kontakt koordinator Karen Brix Torø på karbt@bios.au.dk eller tlf. 93 52 16 74.