SPOR festival

  SPOR FESTIVAL 2019

  Banker dit hjerte for ny musik og lydkunst? Har du lyst til at blive en del af drivkraften og fællesskabet bag en af Europas mest nyskabende festivaler? Og vil du med bag festivalkulissen og bidrage til Aarhus’ blomstrende kulturliv? Så er det måske dig, vi leder efter!

  Som frivillig på SPOR festival 2019 vil du for det første have fri adgang til hele festivalens mangfoldige program og mulighed for at opleve visionære og inspirerende koncerter. For det andet får du igennem det frivillige arbejde mulighed for at:

  • Udvide dit netværk inden for musikkens og lydkunstens verden.
  • Blive en del af et super stærkt festivalteam, der brænder for at skabe en nytænkende, eksperimenterende og inspirerende festival i fællesskab.
  • Arbejde med en række spændende nationale og internationale kunstnere inden for nutidig lyd- og tonekunst.
  • Opbygge værdifuld erfaring og indsigt i arbejdet bag festivalen som kulturbegivenhed – og dermed få boostet dit CV.

  Arbejdsopgaverne som frivillig spænder vidt og bredt – lige fra assisterende opgaver i forbindelse med diverse produktioner/installationer/koncerter, musiker- og publikumspleje, informations- og kommunikationsarbejde, billet- og barsalg, mv. Vi tilpasser arbejdstiden til dine behov, men forestiller os at du har minimum 8 timer til rådighed. 

  Som frivillig på SPOR repræsenterer du en uundværlig arbejdskraft, der står som afgørende forudsætning for festivalens succes.

  Festivalen løber af stablen fra d. 9.-11. maj 2019.

   

  Om SPOR festival

  SPOR er en årlig festival i Aarhus for ny kunstmusik og lydkunst, der har eksisteret siden 2005. SPOR festival arbejder ambitiøst med at aktualisere og formidle samtidskunst på højeste kunstneriske niveau, nationalt som internationalt.

  Du kan desuden læse meget mere om festivalen og de deltagende kunstnere på www.sporfestival.dk

  Vi håber på at høre fra DIG! 

  Kontakt

  Ingrid Callesen
  ingrid@sporfestival.dk