BørnefestiBAL

  BørnefestiBAL

  BørnefestiBal afholdes i Aarhus den 1. juni.

  I den forbindelse søger vi nogen glade og energiske mennesker som ønsker at være en del af vores frivillige team til årets BørnefestiBAL og få mulighed for at give børnene en uforglemmelig oplevelse.

  Hvis du skulle have kendskab til nogle frivillige grupper, foreninger eller sportsklubber som kunne være interesseret i at deltage i vores frivillige team, vil dette være en stor hjælp. I så fald så tager vi meget gerne kontakt til dem.

  Kort om BørnefestiBAL:

  • Tusindvis af børn og familier er med til skabe rammerne for denne fantastiske børnedag med masser af musik, gøgl, sjov og leg.
  • BørnefestiBAL er ikke alene en årlig tilbagevendende begivenhed, men også en festival med nyskabelser, der gør BørnefestiBAL til børnenes foretrukne sommerevent - og så er det næsten helt GRATIS at lege med!
  • BørnefestiBAL er en kunstnerisk og kulturel begivenhed. BørnefestiBAL er musik, motion, sjov og leg. Ambitionen er at give børn en dag i musikkens tegn i øjenhøjde og på deres niveau, men også at tage det offentlige rum i brug og sætte fokus på dets kulturelle status og potentiale.
  • Frivillige mødes kl. 09.30 og dørene åbner kl. 11.30 - selve programmet fra scenen starter kl. 12 og varer til kl. 16, hvor der bliver sagt tak for i dag.

  Arbejdsopgaver:

  Stå i indgangen, informationen, udsmykning af pladsen, backstage, kiosken, aktivitetsbanen, perle telt, clean team etc.

  Frivillige skal være fyldt 18 år. Der vil være forplejning for de frivillige og der vil blive udleveret en farverig BørnefestiBAL t-shirt.

   

  Hvis du har nogle spørgsmål så kontakt os endelig på denne mail.

  Vi ser frem til at høre fra dig og vi ønsker dig en rigtig god dag!

   

  Med venlig hilsen,

  Stine Thulstrup, BørnefestiBAL

  stine@thirdbrand.dk