Bliv frivillig til IWDK 2019!

  Iternet Week Denmark (IWDK)

  Iternet Week Denmark (IWDK) kunne ikke finde sted uden et stærkt team af frivillige!
   
  Festivalen finder sted fra 7.-12. maj 2019 på flere lokationer rundt omkring i Aarhus, centreret omkring Dokk1. Som frivillig ved IWDK får du mulighed for at møde ligesindende mennesker med stor interesse for den digitale udvikling, og så får du erfaring med at skabe en af Danmarks største tech events. 
   
  Dine opgaver som frivillig inkluderer:
  - At give festival gæster en varm velkomst, vise dem vej og besvare spørgsmål
  - At få Events Organizers og Speakers til at føle sig velkomne og besvare deres spørgsmål 
  - Hjælpe med praktiske gøremål og være ansigtet udadtil for festivalen 
   
  Den 11. april, kl. 16-19 afholdes en frivillig workshop hvor frivillige og IWDK teamet mødes og besøger de forskellige lokationer, får mere info om festival og frivillig opgaver. Dagen sluttes af med pizza, sodavand og øl. 
   
  Hvis du kunne tænke dig at være frivillig eller få mere info kan du skrive til: info@internetweekdenmark.com
   
  Info om IWDK:
   
  IWDK er i dag en af Danmarks største digitale events med 8000 deltagere og mere end 120 arrangementer i løbet af en uge, der alle handler om de digitale muligheder og udfordringer. Eventen tiltrækker både borgere, forretningsfolk, politikere, forskere, interesseorganisationer og embedsfolk i en ugelang debat om, hvad vi vil med digitaliseringen og hvordan vi kan tæmme den, så den skaber værdi og ikke truer vores identitet og demokrati. Festivalen er non-profit og finansieret af hhv. offentlige midler, sponsorater og frivillig arbejdskraft. IWDK 2019 afholdes for 6. gang, og tilgangen er demokratisk og crowdsourced, hvor alle kan byde ind med arrangementer og indhold via websitet.
   
  Årets tema er Digital Change // Change Digital. Her forholder vi os til det enorme positive potentiale digitale teknologier og platforme har for velfærdssamfundets videre udvikling, vores personlig udvikling, erhvervslivets vækst.
   
  De bedste hilsner fra IWDK-teamet