LiteratureXchange

  LiteratureXchange

   

  KORT OM PROJEKTET

   LiteratureXchange er en international litteratur- og videns-festival som foregår d. 13. - 23. juni 2019. Festivalen skiller sig ud fra andre festivaler ved at aktivere hele byen og nå et publikum, som ikke normalt vil opsøge et litteraturarrangement. Det bliver en stor og markant festival, som vil være synlig i bybilledet og de 140 arrangementer finder sted rundt i byen f.eks. på Godsbanen, Dokk1 og lokalbibliotekerne, samt flere af byens kirker.

   

  OPGAVER KNYTTET TIL PROJEKTET

  Forberedelse til de enkelte arrangementer f.eks. lægge brochurer på stolene, sætte vand frem til forfatterne m.v. Billetsalg/billettjek ved indgangen. Selv om billetsalget foregår fra Folkeuniversitetets hjemmeside, vil der være mulighed for billetsalg ved indgangen. Uddeling af flyers i dagene inden festivalen. Lave kaffe og te samt sælge spisebilletter i Vogn 1 på Godsbanen under Boggods messen i weekenden d. 15 – 16. juni.

   

  VIGTIGE DATOER

  Festivalen foregår 13. – 23. juni.

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Man får mulighed for at deltage i mange forfatterarrangementer og finder måske en ny yndlingsforfatter mens man er sammen med andre, der interesserer sig for litteratur.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Send en mail til: lisbet@litteraturen.nu