BogSpiloppen

  Vil du være med til at udvikle børn?

  Savner du børns begejstring og noget socialt med andre ligesindede?

  BogSpiloppen er en forening der giver mere højtlæsning og flere bøger til børn i daginstitutioner, der mangler højtlæsning i deres dagligdag. Det gør vi fordi højtlæsning og bøger udvikler børn personligt, socialt og fagligt. Vi vil gerne være med til at børn trives bedre og klare sig bedre i skolen.

  Vi søger frivillige, der har lyst og energi til at være sammen med børn. Du kunne være pensioneret pædagog, lære, pædagogmedhjælper eller dagplejer, men det er slet ikke et krav.

   

  Du:

  • skal læse højt for en lille gruppe børn, tale om det I har læst og lave nogle aktiviteter der knytter sig dertil. Det er de samme børn der er i gruppen fra gang til gang.
  • bliver tilknyttet én institution og skal som udgangspunkt læse 1 time ad gangen, 1 – 2 gange om ugen. Der vil være minimum 2 frivillige pr. institution således at, I kan dække ind for hinanden og nogle gange måske også være der på samme tid.
  • bliver en del af et hold af engagerede frivillige der vægter det sociale højt.

   

  I løbet af et år vil der være en række fælles aktiviteter for alle BogSpiloppens frivillige; det kan være gå ture, foredrag og formiddags/eftermiddagshygge, hvor vi også kan få inspiration til nogle af de aktiviteter vi laver med børnene.

  Vi har desuden brug for et par fysisk robuste frivillige med egen bil, der kan stå for at aflevere og hente bøger i daginstitutioner. Det handler om et par timer ca. en gang om måneden

   

  Ring eller skriv til BogSpiloppen: Tlf: 93 86 64 04 eller bogspiloppen@gmail.com

  Vi glæder os til at høre fra dig!