Tall Ships Races 2019

  Tall Ships Races 2019

  I 2019 vender Tall Ships Races med de mægtige skoleskibe tilbage til Aarhus. Det sker når, når Aarhus er vært for afslutningen af den store regatta for verdens smukkeste sejlskibe. Sidst vi havde besøg af Tall Ships Races var i 2013, hvor der blev skabt en stor folkefest i forbindelse med deres ankomst. Det håber vi på at kunne gentage i år, med et fire-dages spændende og integrerende program for besætning såvel som besøgende.

  For at kunne nå i mål med en sådan maritim festival, har vi brug for din hjælp. Der vil være mange forskellige og interessante opgaver, som du som frivillig har mulighed for at blive en del af. Du kan blandt andet hjælpe til som forbindelsesofficer, velkomstvært, aktivitets crew, back-stage, VIP, opsætter/nedtager og meget meget mere.

   

  Tall Ships Races vil ligge til kaj i Aarhus fra den 1. august til og med 4. august.

  Det er hovedsageligt i denne periode der vil være behov for frivillige hænder, men også i perioden op til og efter eventen vil der være opgaver i forbindelse med opsætning og nedtagning, indretning mm.

   

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Tall Ships Races bliver en stor maritim festival, hvor vi sammen skaber god stemning og sammenhold på tværs af lande, frivillige og besætningsmedlemmer. Du kommer som frivillig ved Tall Ships Races helt tæt på skibenes besætninger, og får en unique ”behind the scenes” oplevelse.

  Som frivillig får du også følgende:

  • Et fantastisk fællesskab og en spændende oplevelse
  • Forplejning under din vagt
  • Tall Ships Races beklædning

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Du bedes sende en mail til md@visitaarhus.com hvor du skriver at du er interesseret i at være frivillig til Tall Ships Races – herefter vil du være inde i loopet når vi starter rekrutteringen i løbet af marts.