Folketingsvalg - Kultur- & Borgerservice/Aarhus Kommune

  Folketingsvalg - Kultur- & Borgerservice/Aarhus Kommune

  Giv en dag til demokratiet

  KORT OM PROJEKTET

  Bliv frivillig (også kaldet tilforordnet) ved Folketingsvalget i Aarhus Kommune. Som frivillig ved valg hjælper du til på valgdagen på et af de 47 afstemningssteder og sikrer, at valget forløber planmæssigt.

   

  OPGAVER KNYTTET TIL PROJEKTET

  Som frivillig ved valg hjælper du med at skabe den gode stemning, tage imod vælgerne, krydse dem af i valgbøgerne og udlevere stemmesedler. Du hjælper også vælgerne med at afgive deres stemme, hvis de har behov for det. Når valgstedet lukker, skal du hjælpe med at tælle stemmerne op.

  Du skal være på valgstedet fra kl. 7.00 til de sidste stemmer er talt op ud på aftenen – på de store valgsteder kan det godt blive ret sent.

   

  VIGTIGE DATOER

  Datoen er endnu ukendt. Men det sker i dette forår…

   

  HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE FRIVILLIG I NETOP DETTE PROJEKT?

  Valgdagen er en hyggelig festdag med god stemning og stort fællesskab. Vi er ca. 1100 mand i gang på 47 steder. Det er en lang dag, som kræver et godt samarbejde, og du vil møde mange spændende mennesker. Der er tid til hygge på valgstedet i løbet af valgdagen og et godt fællesskab i en god sags tjeneste. Som frivillig på valgdagen er du en aktiv del af demokratiet i Danmark.  

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Tilmeld dig Early Bird-ordningen og få et forspring.

  Vi sender en mail til alle Early Birds, når valget er udskrevet, og så kan du vælge din plads én dag før alle andre. Dermed kan du også komme samme sted hen som fx en ven eller veninde, så I sammen kan være frivillige ved Folketingsvalget 2019.

  Tilmeld dig Early Bird-ordningen og få et forspring til pladserne som frivillig, når valget udskrives.

  Du kan læse mere på www.aarhus.dk/valg