Classic Race Aarhus

  Bliv Classic Race CREW

   

  Nordeuropas største racefestival

   

  Classic Race Aarhus er organiseret som en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed, og de mange frivillige og partnere i organisationen arbejder alle for dette formål.
  Vi startede i 2010 - dengang havde vi 10.000 gæster, 100 deltagere og 500 frivillige. I 2018 havde vi 42.500 gæster og 300 deltagere og 1.000 frivillige. Vi er en velgørende fond, vores overskud doneres hvert år til projekter, som fremmer børns trafiksikkerhed. Vi har således i efteråret uddelt 5.000 gule veste til byens skole og børnehaver. Vores event er en racefestival, hvor vi ønsker at tiltrække alt fra drengerøve til børnefamilier. Derfor har vi også aktiviteter for alle. Vi har sæbekasseløb for børnene, og drengerøvene kan få en tur rundt på banen i en hurtig bil.


  Med 42.500 gæster, 300 racerkører og 1.000 frivillige er der mange forskellige opgaver. Som frivillig kan man lave alt fra mad til andre frivillige, sælge drikkevarer til gæsterne, sikre at pladsen er renere, når vi går, end da vi kom, modtage vores gæster med et smil og give dem den information, som sikrer, at de får en god dag. Derudover skal der også lige bygges en racerbane.


  Vores banebyggere og håndværkere er i gang fra den 7. maj til den 24. maj.
  De fleste andre frivillige har vagter fra den 14. maj til den 20. maj.


  Som frivillig ved Classic Race Aarhus blev du en del af et fællesskab. Vi mødes flere gange om året til sociale arrangementer, hvor vi lærer hinanden bedre at kende. Som frivillige er du også med til at gøre en forskel for børn i trafikken. Classic Race Aarhus’ overskud går nemlig til at fremme børns trafiksikkerhed.


  Er du interesseret i at blive Classic Race CREW – så skriv til melanie@craa.dk
  Vi glæder os til at høre fra dig.