Velkomstvært Ceres Park & Arena

  Værtskab til events - Ceres Park & Arena

   

   

  Ceres Park & Arena er placeret i skoven for enden af Stadion Allé og er med sine mere end 650.000 årlige gæster med afstand Aarhus’ største eventsted.

  Her er der alt fra fede koncerter, AGF-hjemmekampe, messer og meget mere! Publikummet består af et bredt udsnit af den århusianske befolkning – der er events for enhver smag i Ceres Park & Arena.  De skal føle sig hjemme, for det er dem, der dybest set er med til at tiltrække endnu flere fantastiske events.

  Derfor skruer vi nu op for vores Værtskab, der skal bidrage til en øget service og en bedre oplevelse for gæsterne i Ceres Park & Arena. Vi vil derfor lave et nyt team af engageret og dygtige frivillige, der får som sin fornemmeste opgave at være med til at byde velkommen med alt, hvad det indebærer af forskellige serviceopgaver.

  For eksempel at byde velkommen, svare på spørgsmål, hjælpe med at finde vej, møde børn i børnehøjde og hjælpe, hvor der opstår behov, uddele information, vise gæster deres plads, være opmærksom på ”vildfarne” gæster, guide dem og andre lignende serviceopgaver. Alt der vil bidrage til at gøre oplevelsen helt fantastisk ligegyldigt hvilket event de deltager i.

  Så uanset om du er til rock eller fodbold, så er der en plads til dig hos Ceres Park & Arena.

   

   

  VIGTIGE DATOER

  13.02.2019: Disney on Ice

  01.03.2019: Nephew koncert

  05.04.2019: D-A-D koncert

  17.05.2019: Anne, Sanne og Lis koncert

  23.06.2019: TOTO koncert

   

  DERFOR SKAL DU VÆRE FRIVILLIG I CERES PARK & ARENA

  Vi er i forvejen mange frivillige, der løser mange forskellige opgaver til events og fodboldkampe. Der er et tæt samarbejde mellem det faste personale og de frivillige med plads til ansvar. Der er et tæt og stærkt sammenhold mellem os alle, der kommer til udtryk i et fællesskab, der rækker ud over vores opgaver.

  Når man er på opgave, så er man naturligvis en del af eventen og man kan derfor se frem til mange spændende oplevelser – om det så er koncerter, foredrag, håndboldlandskampe eller Superligakampe. Her kommer du helt tæt på begivenheden og får et indblik og en erfaring, der kun er forbeholdt de få.

  Vi sørger naturligvis for mad, drikke og behørigt ”arbejdstøj”, når du er på opgave i Ceres Park & Arena.

   

  SKAL DU VÆRE MED? SÅ KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE

  Eventchef                                    Hanne Bisbo Stadsgaard      hbs@parkarena.dk

  Eventkoordinator                         Rikke Myrwick                      rm@parkarena.dk

  Eventkoordinator                         Søren Tetsche                      st@parkarena.dk

   

  Du kan læse mere om os på www.parkarena.dk og www.agf.dk