Vil du være med som krydstogtvært?

  Vil du være med som velkomstvært i 2020? 

   

  Vil du være med til at give byens krydstogtgæster en fantastisk velkomst i byen?

  De seneste år har vi haft stor succes med at byde krydstogtturister velkommen i Aarhus. Værtskab er en essentiel og vigtig opgave, og når de tilrejsende turister møder venlige, hjælpsomme og imødekommende frivillige på havnen i Aarhus, så giver dette en hel unik og fantastisk personlig velkomst til byen - og så er det tilmed en utrolig sjov og berigende opgave!

  Mange frivillige ReThinkers har allerede meldt sig som velkomstvært, men du er også velkommen - der er altid plads til flere som gerne vil! Følg dette trin for trin:

  Tidligere Velkomstvært

  Har du været velkomst vært før, skal til tilmelde dig sæson 2020 her: https://visitaarhus.nemtilmeld.dk/398/

  Ny velkomstvært

  Har du ikke været velkomstvært før, skal du tilmelde dig informationsmøde for nye velkomstværter her:
  https://visitaarhus.nemtilmeld.dk/399/

  Du skal også oprettets i vores medlemssystem Venma: HER

  Du bliver herefter tilknyttet holdet med velkomstværter, og herefter er du inde i loopet - du vil modtage mail med henblik på at blive tilmeldt helt konkrete vagter når vi starter sæsonen for 2020 op - og vi vil indkalde dig til forskellige typer af opstartsmøder, som kan klæde dig på til opgaven - så du føler dig tryg og godt tilpas med opgaven.

   

  **

  Bemærk at sæsonen  typisk løber fra april til oktober, så i efterår og vinterperioden er der ikke mange opgaver som velkomstvært ved Krydstogtanløb.

  Du er dog også altid velkommen til at skrive til rethinkers@visitaarhus.com eller ringe på telefon tlf. 27 15 97 87, hvis du gerne vil skrives op til denne opgave.

  I løbet af foråret vil du få mulighed for at vælge hvilke datoer du ønsker at deltage - og du bestemmer også selv hvor mange vagter du ønsker at tage. En vagt starter som hovedregel kl. 9.00 og slutter kl. 14.00 - og det er både hverdage og weekender at skibe anløber Aarhus!

  Krydstogtanløb er som alt andet påvirket af coronasituationen. Mange skibe er aflyst allerede. Du kan se de opdaterede anløb for 2020 du kan løbende følge med på VisitAarhus hjemmeside her

  Godt at vide

  Det er en klar fordel at kunne tale engelsk eller tysk for at være krydstogtvært // du skal endvidere kunne lide at tale med de tilrejsende gæster // de fleste vagter er placeret på hverdage i tidsrummet kl. 9 – 14 // en frivillig teamleder styrer "slaget" til hvert anløb, og det er denne teamleder som er din kontaktperson i forhold til det konkrete anløb.

   

  Håndbog for velkomstværter - her kan du læse lidt mere om rollen som velkomstvært