Vil du være med som krydstogtvært?

  Vil du være med som velkomstvært i 2021? 

   

  Vil du være med til at give byens krydstogtgæster en fantastisk velkomst i byen?

  De seneste år har vi haft stor succes med at byde krydstogtturister velkommen i Aarhus. Værtskab er en essentiel og vigtig opgave, og når de tilrejsende turister møder venlige, hjælpsomme og imødekommende frivillige på havnen i Aarhus, så giver dette en hel unik og fantastisk personlig velkomst til byen - og så er det tilmed en utrolig sjov og berigende opgave!

  I øjeblikket afventer vi hvorledes krydstogtsæsonen 2021 spænder af - der vil blive udsendt besked via ReThinker Nyhedsbrevet, så snart vi kender de konkrete planer for modtagelsen af krydstogt-gæster i 2021.

  Du skal være oprettet i vores medlemssystem Venma: HER - for at modtage vores ReThinker Nyhedsbreve.

  **

  Bemærk at sæsonen  typisk løber fra april til oktober, så i efterår og vinterperioden er der ikke mange opgaver som velkomstvært ved Krydstogtanløb.

  Du er dog også altid velkommen til at skrive til rethinkers@visitaarhus.com eller ringe på telefon tlf. 27 15 97 87, hvis du gerne vil skrives op til denne opgave.

  I løbet af foråret vil du få mulighed for at vælge hvilke datoer du ønsker at deltage - og du bestemmer også selv hvor mange vagter du ønsker at tage. En vagt starter som hovedregel kl. 9.00 og slutter kl. 14.00 - og det er både hverdage og weekender at skibe anløber Aarhus!

  Krydstogtanløb er som alt andet påvirket af coronasituationen. Mange skibe er aflyste.

   

  Godt at vide

  Det er en klar fordel at kunne tale engelsk eller tysk for at være krydstogtvært // du skal endvidere kunne lide at tale med de tilrejsende gæster // de fleste vagter er placeret på hverdage i tidsrummet kl. 9 – 14 // en frivillig teamleder styrer "slaget" til hvert anløb, og det er denne teamleder som er din kontaktperson i forhold til det konkrete anløb.

   

  Håndbog for velkomstværter - her kan du læse lidt mere om rollen som velkomstvært