Vil du være med som krydstogtvært?

  Vil du være med som velkomstvært i 2019? 

   

  Vil du være med til at give byens krydstogtgæster en fantastisk velkomst i byen?

  De seneste år har vi haft stor succes med at byde krydstogtturister velkommen i Aarhus. Værtskab er en essentiel og vigtig opgave, og når de tilrejsende turister møder venlige, hjælpsomme og imødekommende frivillige på havnen i Aarhus, så giver dette en hel unik og fantastisk personlig velkomst til byen - og så er det tilmed en utrolig sjov og berigende opgave!

  Mange frivillige ReThinkers har allerede meldt sig som velkomstvært, men du er også velkommen - der er altid plads til flere som gerne vil! Følg dette trin for trin:

  Trin 1

  send en mail til rethinkers@visitaarhus.com - du skal skrive at du gerne vil skrives op som frivillig til at blive velkomstvært ved krydstogtanløb

  Trin 2

  Du bliver herefter bedt om at oprette dig i vores medlemssystem Venma: HER

  Trin 3

  Herefter skriver du igen til rethinkers@visitaarhus.com - og du bliver herefter tilknyttet holdet med velkomstværter, og herefter er du inde i loopet - du vil modtage endnu en mail med henblik på at blive tilmeldt helt konkrete vagter.

   

  **

  Bemærk at sæsonen  typisk løber fra april til oktober, så i efterår og vinterperioden er der ikke mange opgaver som velkomstvært ved Krydstogtanløb.

  Du er dog også altid velkommen til at skrive til rethinkers@visitaarhus.com eller ringe på telefon tlf. 27 15 97 87, hvis du gerne vil skrives op til denne opgave.

  I løbet af foråret vil du få mulighed for at vælge hvilke datoer du ønsker at deltage - og du bestemmer også selv hvor mange vagter du ønsker at tage. En vagt starter som hovedregel kl. 9.00 og slutter kl. 14.00.

  Du kan se de aktuelle datoer for krydstogtanløb i 2019 her

  Godt at vide

  Det er en klar fordel at kunne tale engelsk eller tysk for at være krydstogtvært // du skal endvidere kunne lide at tale med de tilrejsende gæster // de fleste vagter er placeret på hverdage i tidsrummet kl. 9 – 14 // en frivillig teamleder styrer "slaget" til hvert anløb, og det er denne teamleder som er din kontaktperson i forhold til det konkrete anløb.

   

  Grønspættebog - her kan du læse lidt mere om rollen som velkomstvært