Frivillig til Kong Arthur

  FRIVILLIG TIL KONG ARTHUR - Vil du være med?

   English version below

   

   

  Det Kongelige Teater er godt i gang på scenen ved Moesgaard Museum i Aarhus, med den flotte forestilling ”Kong Arthur” - du har mulighed for at blive frivillig, læs mere her.

  Publikum vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med en kæmpe scenografi, vilde kostumer, et stort hold af skuespillere, heste og dygtige statister.

  Du kan se frem til et stort fællesskab, hvor op mod 45 ReThinkers hver eneste aften samarbejder om at få forestillingen til at forløbe glat og gelinde. Det betyder at vi er rigtigt mange om at løfte denne store opgave og vi løfter i flok. Det er sjovt, det er hyggeligt og helt fantastisk at være en del af dette, som er nødvendigt for at afvikle et teaterstykke af denne størrelse.

  Hvis du vil være med så skriv til rethinkers@visitaarhus.com

   

  Alle frivilligopgaverne ligger i et tidsrum mellem 16.30 og 00.00, og er altså uden for normal arbejdstid. 

  Én vagt er ca. 5-5½ time.

  Du kan ikke regne med at se forestillingen den dag hvor du har en opgave.

  Godt at vide:

  • Du får en grundig introduktion til opgaven når du møder på Moesgaard Museum.
  • Du skal være  fysisk mobil da terrænet er krævende - og du skal ha' en ok fysik!
  • Vi sørger for forplejning i løbet af din vagt (f.eks. sandwich og snacks)
  • Vi har et ReThinker frivilligtelt på pladsen – det er dit mødested!

  Vi håber du vil hjælpe os med at løfte denne opgave - det bliver fantastisk!  I 2017 var ca. 350 frivillige involveret i opgaver omkring forestillingen, og de fleste havde 2 vagter om ugen i den periode hvor forestillingen kørte (ca. 6 uger). Vi har et stort fokus på at der opstår et fantastisk fællesskab omkring opgaverne, så vi i fællesskab kan løfte oplevelsen for publikum til en helt unik oplevelse i de smukke rammer på Moesgaard. Opgaver er mangeartede men alle knyttet til afvikling af forestillingen, der vil blandt andet være opgaver med at byde folk velkommen på områderne omkring Moesgaard, hjælpe publikum på plads på den store tribune, program-salg, lettere catering opgaver og oprydnings opgaver under og efter forestillingen.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Send en mail til rethinkers@visitaarhus.com hvor du skriver at du er interesseret i at være frivillige til Kong Arthur – så er du fluks inde i loopet:-)

   

   

  Volunteers for Kong Arthur – Want to Join?

  The Danish Royal Theater (Det Kongelige Teater) is returning to the stage at Moesgaard Museum in Aarhus with a fantastic performance of King Arthur, and you have the opportunity to volunteer.  Read more below.

  The audience will experience a tense drama with exciting battles and magical entertainment in a large-scale performance with fantastic set designs, amazing costumes and a large team of actors, horses and talented extras.

  You can look forward to a large community of 45 ReThinkers every evening working together to ensure a smooth running performance.  Therefore, we will bea large group that must come together to successfully complete this mission.  It will be fun, cozy and totally worth it to be a part of this group, which is absolutely essential for a performance of this size.

  Please write an email to rethinkers@visitaarhus.com if you like to join as a volunteer. 

  Shifts are between 16.30 and 00.00, therefore outside of normal working hours.

  A volunteer shift will last 5-5 ½ hours.  

  It will not be possible to see the performance during your volunteer shifts.

  Good to know:

  • You will get a thorough introduction to your tasks when you meet at Moesgaard Museum.
  • You should be physically able to navigate the demanding terrain and have a decent physique.
  • We will have refreshments available during your shift (e.g. sandwiches and snacks).
  • There will be a ReThinker tent at the location as our meeting place

  We hope you will help us with this big task.  It will be great!