Frivillig til Kong Arthur

  FRIVILLIG TIL KONG ARTHUR - Vil du være med?

  Til maj rykker Det Kongelige Teater endnu engang scenen til Moesgaard Museum i Aarhus, med den flotte forestilling ”Kong Arthur” - du har mulighed for at blive frivillig, læs mere her.

  Publikum vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med en kæmpe scenografi, vilde kostumer, et stort hold af skuespillere, heste og dygtige statister.

  Du kan se frem til et stort fællesskab, hvor op mod 45 ReThinkers hver eneste aften samarbejder om at få forestillingen til at forløbe glat og gelinde. Det betyder at vi er rigtigt mange om at løfte denne store opgave og vi løfter i flok. Det er sjovt, det er hyggeligt og helt fantastisk at være en del af dette, som er nødvendigt for at afvikle et teaterstykke af denne størrelse.

  Tilmeld dig her: https://visitaarhus.nemtilmeld.dk/282/ - Umiddelbart efter påske vil vi bede dig om at vælge vagter i vores vagtplanssystem SmartPlan, så du kan vælge dage som passer dig (alle opgaver er placeret uden for normal arbejdstid).

  Alle frivilligopgaverne ligger i et tidsrum mellem 16.30 og 00.00, og er altså uden for normal arbejdstid. 

  Én vagt er ca. 5-5½ time, og for at du som frivillig får den bedste oplevelse af både fællesskabet og den frivillige opgave, vil vi gerne at du tager ca. 9 vagter i hele den 6 uger lange spilleperioden fra maj-juni. Du må gerne tage mange vagter i én uge, og færre i en anden...det er helt op til dig.

  Du kan ikke regne med at se forestillingen den dag hvor du har en opgave.

  Godt at vide:

  • 9 vagter udløser én personlig billet, samt tre ledsagerbilletter til generalprøven.
  • Du får en grundig introduktion til opgaven når du møder på Moesgaard Museum.
  • Du skal være  fysisk mobil da terrænet er krævende - og du skal ha' en ok fysik!
  • Vi sørger for forplejning i løbet af din vagt (f.eks. sandwich og snacks)
  • Vi har et ReThinker frivilligtelt på pladsen – det er dit mødested!

  Vi håber du vil hjælpe os med at løfte denne opgave - det bliver fantastisk!  I 2017 var ca. 350 frivillige involveret i opgaver omkring forestillingen, og de fleste havde 2 vagter om ugen i den periode hvor forestillingen kørte (ca. 6 uger). Vi har et stort fokus på at der opstår et fantastisk fællesskab omkring opgaverne, så vi i fællesskab kan løfte oplevelsen for publikum til en helt unik oplevelse i de smukke rammer på Moesgaard. Opgaver er mangeartede men alle knyttet til afvikling af forestillingen, der vil blandt andet være opgaver med at byde folk velkommen på områderne omkring Moesgaard, hjælpe publikum på plads på den store tribune, program-salg, lettere catering opgaver og oprydnings opgaver under og efter forestillingen.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Du skriver dig op her: https://visitaarhus.nemtilmeld.dk/282/ eller sender en mail til rethinkers@visitaarhus.com hvor du skriver at du er interesseret i at være frivillige til Kong Arthur – så er du inde i loopet:-)