Frivillig til Kong Arthur

  FRIVILLIG TIL KONG ARTHUR

   

  KORT OM PROJEKTET

  To år efter kæmpesuccesen Røde Orm er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling ved Moesgaard Museum.

  I sommeren 2019 vil legenden om Kong Arthur indtage det smukke landskab omkring Moesgaard med et spektakulært actionbrag, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde.


  Publikum vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer, stort hold af skuespillere, heste og dygtige statister.


  OPGAVER KNYTTET TIL PROJEKTET


  I 2017 var ca. 350 frivillige involveret i opgaver omkring forestillingen, og de fleste havde 2 vagter om ugen i den periode hvor forestillingen kørte (ca. 6 uger).

  Vi har et stort fokus på at der opstår et fantastisk fællesskab omkring opgaverne, så vi i fællesskab kan løfte oplevelsen for publikum til en helt unik oplevelse i de smukke rammer på Moesgaard.

  Opgaver er mangeartede men alle knyttet til afvikling af forestillingen, der vil blandt andet være opgaver med at byde folk velkommen på områderne omkring Moesgaard, hjælpe publikum på plads på den store tribune, program-salg, lettere catering opgaver og lettere oprydningsopgaver under og efter forestillingen.


  Alle opgaver ligger uden for normal arbejdstid.

   

  HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

  Du bedes sende en mail til rethinkers@visitaarhus.com hvor du skriver at du er interesseret i at være frivillige til Kong Arthur – herefter vil du være inde i loopet når vi opstarter rekrutteringen af frivillige i det tidlige forår 2019.