Statist til Kong Arthur

  Frivillig statister i Kong Arthur

   

   

  I sommeren 2019 vender Det Kongelige Teater tilbage til Aarhus med et action-brag af ridderlige dimensioner. Årets forestilling tager udgangspunkt i legenden om KONG ARTHUR, og kommer til at udspille sig i det smukke landskab omkring Moesgaard Museum. Her fortælles historien om tapre riddere og skønne dronningers kamp mod de onde mørke kræfter i en magisk og storslået kulisse. Kong Arthur er et højspændt drama med drabelige slag og fortryllende underholdning i det helt store format, og til at skabe den helt rette teatermagi på scenen, søger vi dygtige og engagerede statister.


  FRIVILLIG STATISTROLLER
  Som frivillig statist i KONG ARTHUR kommer man til at medvirke på scenen med statistopgaver, der spænder bredt. Blandt søger vi statister til rollerne som:
      - Godtfolk
      - Kor
      - Fægte- og kampstatister. 

  Vi skal bruge et bredt udsnit af statister, og opfordrer derfor alle med lyst og tid til at kontakte Statistkoordinator Anne-Sofie Thomsen på ast@visitaarhus.com.

  Det er ikke en forudsætning at have særlig teater- eller statisterfaring.


  OPLEVELSE FOR LIVET
  Bliver man statist på KONG ARTHUR får man en oplevelse for livet, nye venskaber og kæmpe sug i maven, når man hver aften går på scenen foran 3500 forventningsfulde publikummer. Sammenholdet på en kæmpe produktion som denne er unikt! Den tid man investerer, får man fuldt ud tilbage i både oplevelser, fællesskaber og venskaber.

  Opgaven som frivillig statist er ulønnet.

   

   TIDSPLAN 2019 (foreløbig)
      - Marts/april: 2x weekend workshops
      - 23.april: Prøvestart MoMu
      - 22. maj: Premiere MoMu
      - 29. juni: Sidste forestilling

  I uge 8-16 vil der være ugentlig øvedag sammen med resten af statisterne. I prøveplanen som du får tilsendt af statistkoordinatoren kan du se alle de præcise datoer. 


  SPØRGSMÅL?

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til Anne-Sofie Thomsen på ast@visitaarhus.com 

  __________________________________________________________________________

  Se den lille video nedenfor som er optaget i forbindelse med statisterne til Røde Orm i 2017: